Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért szakíthatnak velem a fiúk, én miért nem vagyok nekik elég jó?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon prűd pedig. Egy férfival ha járnék és minden jól menne, akkor akár már 1 hónap után is lefeküdnék vele, de még is szakítanak velem. Pedig nekem is vannak vágyaim. Szeretnék egy komoly párkapcsolatot, amiben benne van a szex is. Amúgy mindig szakítanak velem olyan 2-3 hét után, így még sajnos szűz vagyok. Igaz csendes típus vagyok, de a párkapcsolataimban nyíltabb vagyok szerintem. Elvagyok keseredve, nem akarok vénkisasszony maradni. L/232015. júl. 30. 18:07
1/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem akarok itt ismerkedni, de megoldást szeretnék találni a problémámra.
2015. júl. 30. 18:07
2/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennyi információ alapján nem lehet megoldást találni a problémádra.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem magyarázzák meg a szakítás igazi okát. Volt olyan akivel többet fel sem lehetett venni a kapcsolatot és ennyi.
2015. júl. 30. 18:11
4/15 Nem mondod :D válasza:
Pár lehetséges válasz:
1. Csúnya vagy, vagy csak átlagos
2. nem vagy elég érdekes
3. elutasítóan viselkedsz
4. rinyálsz meg picsogsz mindenért
5. unalmas vagy
6. elvárod, hogy kitalálják mit gondolsz és mit szeretnél
7. gyerekesen viselkedsz
8. egyből túl komoly dolgot akarsz és elijeszted őket
9. nem lehet veled normálisan beszélgetni
10. meg akarod változtatni a másikat
11. túl sokat hisztizel
12. féltékenykedsz
13. nem viselkedsz korodnak megfelelően
Na, kb ennyi jutott most így eszembe :)
5/15 Nem mondod :D válasza:
Vagy csak szimplán mindig hülyéket fogsz ki.
6/15 A kérdező kommentje:
Csúnyának nem vagyok, de amúgy sem lehetett ez a szakítás oka. Ha nem tetszettem volna nekik külsőre randizni se hívtak volna. Szóval ez hülyeség. Nem vagyok féltékeny típus, és nem picsogok dolgokon.
2015. júl. 30. 18:15
8/15 Nem mondod :D válasza:
Ó, nem hülyeség, mert ismerek olyan fütyit, aki összejött egy csajjal és a haverjai telebeszélték a fejét, hogy ronda a csaj, s emiatt szakított is vele. Persze egyből akadt jelentkező a csajnak, pont a tanácsadó haverok közül...
9/15 anonim válasza:
Tegyük fel a külsőddel nincs baj, tetszel nekik pofira és alakra is, akkro a viselkedéseddel lehet baj, illetve a hozzáállásoddal az élethez.
Illetve lehet h nincs hol és mikor megismerkedniük veled az embereknek.
10/15 anonim válasza:
Lehet nekik kellett a csaj mi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!