Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzhet még valahogy szerelem az ész felett?
Az egyik barátomba szerelmes vagyok egy ideje. Ő ezt nem tudta, de egyszer részegen azt mondta, hogy szerelmes belém egy éve,így nemsokára (pont mikor kiderült, hogy el kell költöznie másik városb) megkédeztem tőle, hogy megpróbálhatnánk-e együtt. Azt mondta, hogy nem, ne legyen semmi, a részeg sztorit is letagadta.
Anyagi okok miatt elköltözött elég messze.
Ott elég gyorsan lett egy barátnője, akit amúgy régebben ismer, néha randiztak,de egyébként legalább egy éve nem is beszéltek. Kértem, hogy meséljen, de azt mondta, nem szerelmes belé, de elrendezte magában a dolgokat és így döntött. Az anyagi gondjai miatt amúgy épp munkát keres és pont ott szeretne munkát ahol a csaj is dolgozik.
Továbba is bezéünk és találkozuk, amikor tudunk. 24 l 25 f
Abból még soha nem sült ki semmi jó, ha valaki ésszel akarja a szerelmet irányítani. Ettől függetlenül egy részeg pillanatra ne alapozz, de ha valaki nem szerelmes a párjába, csak az eszére hallgatva van vele, az nem lesz hosszú távon boldog kapcsolat, önbecsapás, a másik becsapása, egy nagy színjáték az egész. Tőled függetlenül előbb-utóbb ott bajok lesznek.
Egyébként ha te szerelmes vagy, úgysem tudsz másra koncentrálni, amíg ez az érzés megvan, csak arra figyelj, hogy ne keseredj bele a helyzetbe. Lehetséges, hogy eljön a te időd, de az is lehet, hogy szépen lassan elmúlnak az érzéseid, és más fog lenyűgözni, akármi történik, élj és élvezd az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!