Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Szabadulj meg a jellemedtől és valamire való emberi értékeidtől. Szerencsére én már eleve ezek nélkül születtem, így nekem könnyű.
2/16 A kérdező kommentje:
Komoly válaszok kellenek, nem olyanok, hogy legyek jóképû, gazdag, bunkó és társai. Sajnos én is ezt tapasztalom kb mindig, hogy ez kell, de hiszem, hogy valahol van normális lány is. Adjatok pár tippet légyszi, aztán ha kell, majd írok magamról :D
2015. júl. 28. 23:59
3/16 anonim válasza:
legyen önbizalmad és rendes kiállásod ,
vagy gazdagodj meg .
4/16 A kérdező kommentje:
#3 ez nem elég.
2015. júl. 29. 00:02
5/16 anonim válasza:
szerezz pénzt! és még több pénzt
6/16 anonim válasza:
Pedig az összes válasz telitalálat amit kaptál, leírták neked a tuti receptet az élethez, ingyen és bérmentve.
7/16 A kérdező kommentje:
#6 tapasztalatból mondod?
2015. júl. 29. 00:26
8/16 anonim válasza:
Elmondom a titkot.
Van aki úgy születik h folyamatosan tapadnak rá a csajok akármit csinál, van aki meg beleszakad se tud semmi nőt összeszedni. Nem értem a mai napig, talán a csillagok állásától függ vagy valami hasonló dologtól.
Üdvözlet a második klubban. Ne szenvedj kösd le magad, még hátha egyszer szerencséd lesz.
üdv sok sikert 20f
9/16 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed. És ha van is ezerből 1 kivétel, azok réges rég komoly párkapcsolatban vannak.
10/16 anonim válasza:
az odafigyelés, kedvesség, humor, törődés jó lehet kezdetnek. legyél barátságos, nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!