Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes elkezdenem szteroidozni, hogy legyen végre csajom?
elég gány testfelépítésem van,magas,széles váll,semmi mellizom,hosszú karok...gyúrok már egy ideje,de csak a vállam izmosodik és szélesedik továbbra is,hihetetlen aránytalan vagyok már.pedig a vállazást teljesen elhagytam mostanában,megnöveltem a fehérje bevitelt...semmi eredmény,csak a vállak növekednek,semmi mellizom,közepes karizom.
ha egy kicsit be vagyok durranva pl.edzés után vagy másnap és feszülösebb ruha van rajtam,sok lány észrevesz,de ha visszaáll a normál állapot,észre sem vesznek vagy elfordulnak.
érdemes szteroidokat szednem?
Attól, hogy megnövelted a fehérje bevitelt, még mindig lehet kevés neked az izomépítéshez.
Egyébként meg személyiségen múlik az egész, ha eddig nem volt semmi, akkor nagyobb izmokkal se várj sokat.
Hát persze! De aztán ne csodálkozz, hogy azért dob, mert nem lehet gyereked a szerektől. Hajrá...
(nem)
1kg hús naponta csak elég.
6 hònapja gyúrok,de kb.szarabbul nézek ki...
Túl izmosakat nem...csak én semennyire nem vagyok izmos.
Mi az a "túl izmos"?
Nem ismerem a fogalmat.
Amúgy meg Kérdező, szedd össze magad rendesen, étrend+ edzésterv és nem marad el az eredmény, mégha lassabban is jön. (meg talán Te is túl kritikusan látod önmagad)
Próbálj küzdősportot, vagy szertornát. Az arányosabban izmosít, mint egy rossz kondis edzésterv, és az ízületeidet is jobban kíméli.
Amúgy a szteroidtól leállhat végleg a tesztoszterontermelésed, megállhatsz a növekedésben, impotens lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!