Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Bennetek mik azok a pozitív jellemvonások, tulajdonságok, személyiségbeli jegyek, amik miatt érdemes küzdeni értetek?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2015. júl. 28. 17:54
1 2
 11/19 Nem mondod :D ***** válasza:
Te sem vagy fáradt :))) És nem, nem vagyok az. Sőt, azt is meg merem kockáztatni, hogy csúnya vagyok. Na ehhez mit szólsz? :D
2015. júl. 28. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:
A férjem állítása szerint még soha senkitől ennyi kedvességet, szeretetet nem kapott, mint tőlem. Szóval nagyon tudok szeretni, gondoskodó típus vagyok, megértő, türelmes, toleráns, házias, segítőkész, állítólag aranyos és vicces, szeretek kedveskedni neki, elfogadom a hibáival együtt, maximálisan mellette állok, nem féltékenykedek, és még ronda sem vagyok. :D De értem nem kell küzdenie, maximum velem, mellettem.
2015. júl. 28. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:

#11: amikor fáradt vagyok, akkor több hülyeséget írok!

és nem hiszem, bizonyítékot akarok!!! :D

2015. júl. 28. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig: NAA úgy na, fényezzétek magatokat, ezt tudjátok csak ti csajok. :DDDD
2015. júl. 28. 18:41
 15/19 Nem mondod :D ***** válasza:
Bizonyítékot :))) Írj privit :))) És úgy naaaa, fényezzük is magunkat :D
2015. júl. 28. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Vicces vagyok, kedves, odaadó, okos. Eddig minden férfitól, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem, ezeket hallottam mint pozitívum. (Főleg a kedvesség, azt szeretik a férfiak nagyon.) cserébe még azt is elnézik nekem, hogy egy arrogáns s***gfej vagyok. :))
2015. júl. 28. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Normális ember nem várja el, hogy küzdjenek érte, még akkor se, ha aranyat szarik vagy lesprintel egy gazellát.
2015. júl. 28. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok hisztis, nem generálom a problémát. Sose fáj a fejem. :D

18l

2015. júl. 28. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Intelligensnek tartom magam, általában mindenkivel kedves vagyok, érdeklődő és őszinte. Jó a humorom, vannak céljaim az életben, amikért teszek is. Általánosságban pozitív az életszemléletem, nem kesergek feleslegesen mindenen. Párkapcsolatban odaadó vagyok és hűséges, nem vagyok féltékeny típus. Ezek mellett pedig maximalista vagyok, de ez legalább annyira rossz tulajdonság, mint amennyire jó:)

De azért küzdeni nem kell értem nagyon, ha olyan embert találok, akivel passzolunk egymáshoz, akkor nem játszom az elérhetetlent.

Érdekes egyébként, hogy csomó rossz tulajdonságom is van, ráadásul kifejezetten szépnek sem mondanám magam, mégsem volt eddig problémám a társkereséssel. A kapcsolataim tartósak voltak, tehát hosszabb távon is el tudtak viselni, ami még számomra is meglepő:D

24/L (vagy N? Hm...:)

2015. júl. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!