Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bennetek mik azok a pozitív jellemvonások, tulajdonságok, személyiségbeli jegyek, amik miatt érdemes küzdeni értetek?
#11: amikor fáradt vagyok, akkor több hülyeséget írok!
és nem hiszem, bizonyítékot akarok!!! :D
Egyáltalán nem vagyok hisztis, nem generálom a problémát. Sose fáj a fejem. :D
18l
Intelligensnek tartom magam, általában mindenkivel kedves vagyok, érdeklődő és őszinte. Jó a humorom, vannak céljaim az életben, amikért teszek is. Általánosságban pozitív az életszemléletem, nem kesergek feleslegesen mindenen. Párkapcsolatban odaadó vagyok és hűséges, nem vagyok féltékeny típus. Ezek mellett pedig maximalista vagyok, de ez legalább annyira rossz tulajdonság, mint amennyire jó:)
De azért küzdeni nem kell értem nagyon, ha olyan embert találok, akivel passzolunk egymáshoz, akkor nem játszom az elérhetetlent.
Érdekes egyébként, hogy csomó rossz tulajdonságom is van, ráadásul kifejezetten szépnek sem mondanám magam, mégsem volt eddig problémám a társkereséssel. A kapcsolataim tartósak voltak, tehát hosszabb távon is el tudtak viselni, ami még számomra is meglepő:D
24/L (vagy N? Hm...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!