Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a buszon elég feltűnően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frufruu kérdése:

Ha a buszon elég feltűnően néz egy srác, akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel néha ugyanazzal a busszal megyek reggel. Régóta tetszik nekem és mostanában elkezdett elég feltűnően nézni. Olyan zavarban vagyok, hogy ha szemezek vele egy idő után muszáj elfordítanom a tekintetem,mert félek, hogy elvigyorgom magam. Úgy tűnt tetszem neki, viszont tegnap a buszon mellém állt, és nem velem szembe, ami nem baj sőt. Viszont annyira izgultam, hogy nem mertem ránézni. Feszengtem mellette, a számat harapdáltam, egy kicsit odasandítottam, akkor ő is egyből rám nézett. A lába megállás nélkül mozgott, még a fülesét is kivette a füléből. A kezemmel a kapaszkodót direkt úgy fogtam, hogy véletlenül hozzáérjen a kezemhez a keze. Gondolom ez volt az a bizonyos lehetőség, hogy rámosolyogjak.. Azért gondolom ezt,mert ma is láttam. Velem szemben állt meg és nem nézett úgy,mint tegnap. Jó mondjuk fáradtnak tűnt, de akkor is. Leszálltam vele a buszról és villamossal mentünk tovább. Kb egy méterre álltam tőle, de nem igazán nézett, egymás mellett szálltunk le, akkor egymásra néztünk.

A kérdésem igen egyszerű, ezek után (amit leírtam) akkor most mi van.

Akkor ott tegnap a buszon, hogy nem mertem ránézni akkor basztam el? Mert úgy érzem igen,mivel ma nem nézett úgy mint eddig. Őszintén fogalmam sincs mit gondoljak, ezért kérem az őszinte véleményeteket, ha rossz vagy jó,mindegy. Főleg férfiak véleményét kérném ki!

22/L

2015. júl. 28. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a mosolygáson kívül megszólitanád megoldódna minden gondod!
2015. júl. 28. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
biztos, hogy 22 éves vagy?
2015. júl. 28. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért a kérdezőnek kéne megszólítania?

Ha a fiú, akit nézel, csak bámulni tud, de semmi mást, hát...nem is tudom, nem egy lovagias viselkedés, mert nem azért nem szólít meg, mert nem mer, hanem másért.

Amiket leírtál róla, nem úgy tűnik, mintha feszengene.

2015. júl. 28. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!