Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok Badboy tanításár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok Badboy tanításáról a csajozás ezt a részét illetően?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, annak elmondom, hogy Badboy elismert PUA eladó.

Most olvastam nemrég a könyvét, ahol a következőt tanította, idézem is:

"Megvenni dolgokat azért, hogy vonzalomhoz jussunk hibás elgondolás. Italok, virágok és minden más megvétele ellentétes a mi céljainkkal, ami az, hogy dominánsnak állítsuk be magunkat és hogy mi vagyunk a nyeremény a lány számára. Kerüld is el! Mivel azonnal rászorulóvá, a lánytól függővé válnál, egy olyan emberré, aki a lány szemében kétségbeesett és alacsonyabb státuszú. Amit ilyenkor lényegében csinálsz az, hogy fizetsz a lány idejéért. Az igazi alfa férfiaknak nincs szükségük arra, hogy bárki idejét megvegyék. Az emberek mindig körülöttük akarnak lenni, mert vonzó a személyiségük és úgy viselkednek, mintha mindehhez hozzá lennének szokva. A megvenni a lány idejét fogalomnak nem is kéne szerepelnie a szótáradban.

Körülötted mindenki, az a tíz fickó, akik előtted megközelítették a lányt, s az a másik tíz, aki majd utánad jön, megpróbálja ágyba vinni őt, s ezért italokat, végső fokon ajándékokat vesz neki. A lányok néha elszórakoztatják az ilyen fickókat csakhogy ingyen jussanak dolgokhoz, de nem vonzódnak igazán és nem is tisztelik az ilyeneket. Csak kihasználják őket. Kizárólag a személyiséged erejét felhasználva kell vonzalmat keltened a lányban és elcsábítanod őt. Ha egyszer is a pénztárcádhoz nyúlsz, hogy hatást gyakorolj rá, vagy megvedd az idejét, akkor a játszmának vége.

Vehetsz neki italt, ha már mély harmóniában vagy vele, amikor már erős az összeköttetés, a kapcsolat köztetek. Amikor kettőtök között értelmes kapcsolat alakult ki és kifejeztétek a valódi érdeklődéseteket egymás iránt, akkor rendben van, ha fizetsz neki egy italt, mint egy barát. De a lánynak őszintén veled kell lennie azért, aki vagy és a közöttetek kialakult kapcsolat miatt, s nem azért, mert mindenféle dolgot megveszel neki."

Badboy tanítása ellenkezik a hagyományos felfogással, a magam részéről maximálisan egyetértek vele. Ti hogy gondoljátok?

2015. júl. 27. 18:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Az a baj a PUA technikákkal, hogy elhitetik a kevésbé szerencsésekkel, hogy a dominancia tanulható. (Szerintem) erre születni kell.
2015. júl. 27. 18:59
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Ez szerintem teljesen mértékben így van. De érdekelne mi a hagyományos felfogás.:D Hagyomány szerint vadidegeneket kell meghívogatnunk vagy mi a rák?:D
2015. júl. 27. 18:59
 3/16 A kérdező kommentje:

"Ez szerintem teljesen mértékben így van. De érdekelne mi a hagyományos felfogás.:D Hagyomány szerint vadidegeneket kell meghívogatnunk"

-->Hát igen. Ismeretes az a szöveg, hogy "meghívhatalak egy italra?" Badboy pont ez ellen beszél.

2015. júl. 27. 19:01
 4/16 anonim ***** válasza:

Amúgy ugyanez a baj a jófiú felfogással. Ha nem magadat adod, hanem jófiú vagy akkor szexért vagy vmiért cserébe szerepet játszol. A puncisok meg átlátnak a szitán.

Nincsenek jó meg rossz emberek.

2015. júl. 27. 19:07
 5/16 A kérdező kommentje:

1. válaszoló, a dominancia elméletileg tanulható, de más dolog azt a részeddé is tenni. Ez van akinek sikerül, van akinek nem. Megítélésem szerint lehet dominánssá válni, de ez az illetőn múlik, és itt most elsősorban nem a PUA-ra gondolok, de az is jó dolog, én sok érdekes dolgot találtam benne, ami nekem bevált. Elvonatkoztatva most a PUA-tól: Több olyan srácot is ismertem, akik kamaszkoran teljesen jelentéktelenek voltak. Ma azonban, mintha kicserélték volna őket, ha ránézel egy képükre, azt láthatod, hogy nagyon dominánsak. Külsőre is ki vannak gyúrva meg minden. Ezt magamon is tapasztaltam, mert alapból én is csendes fiúcska voltam, de minél több randin vettem részt, annál határozottabb (dominánsabb) lettem a következőn.

Bár nyilván, aki mondjuk lelkileg nagyon sérült, mert valamilyen trauma érte, ott másabb a dolog, de talán szakember segítségével ott is fel lehet tárni a problémák forrását, és elindulhat a dominancia útján. Bár ez csak egy tipp, annyira nem értek ehhez.

2015. júl. 27. 19:16
 6/16 anonim ***** válasza:
A hangsúly nem a dominancián szól amúgy. Elég, ha autentikus vagy és van saját véleményed. Ha van jó humorod az meg bónusz.:D Innentől már tudnak rád férfiként tekinteni. Az, hogy potenciális partnerként is oda már be kell vezetni a fizikai kontaktot is.
2015. júl. 27. 19:22
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

igaz,az életben elvenni kell és nem adni.Hülyeségre pedig sosem költünk :D

ÉS nem kell megalázkodni senkinek,a legtöbb férfi megalkuvó gyáva és megalázkodó.Aki tudja mi az a büszkeség az csak nyerhet.

de nem értek egyet ezzel alfa vagyok mindenki imád mert olyan tökös srác vagyok szöveggel,és miféle alak aki magát Badboynak hívja ?:D

mint valami sarki díler.

de nagyjából jó gondolatok.De ez a köret mellé nem kéne a az alfa srác hülyeség.

aki kinéz valahogy és van egyedi gondolata,tud alkalmazkodni van benne büszkeség, és nem félős típus annak nyert ügye lehet bárhol.Nem kell ehhez csajózó grand masternek lennie ebben "a csajozás" szabadkőműves páholyában.

de ebből az jön le hogy ők alapvetően jó gondolatokat ültetnek a köré hogy "majd mi megmutatjuk neked mi a f***sza jó pénzért alfa leszel"

és mivel fentebb írtam hülyeségre nem költünk :D ez is az.

és ezen mi meglepő? ki az aki magától pénzért akar barátnőt? :D az vagy szerencsétlen,vagy van mellette másik 3

2015. júl. 27. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:

1, dominancia az állatvilágban érvényesül, ahol az erősebb kutya "bszik", és nem fizet italt a nősténynek, hanem összeverik egymást a 2 hím.

Állatvilág=ösztönlények világa. ember ösztönlény? Mert nagyon hangoztatja magáról, hogy intelligens és az állatvilág felett van, most mégis dominanciáról beszélünk.

2, Elég baj az, hogy az egyik félnek el kell nyomnia a másikat, ahhoz hogy érvényesülni tudjon rajta. Pl a "mi vagyunk a nyeremény a lány számára" mondattól hányingerem van. Egyik fél sem nyeremény a másik számára, hisz a kapcsolat 2 emberen múlik, mind a 2 nek tenni kell azért, hogy működjön, ha nem tesznek, akkor csak egy egyoldalú sz@rt kapnak ideig óráig.

2015. júl. 27. 19:43
 9/16 A kérdező kommentje:

"aki kinéz valahogy és van egyedi gondolata,tud alkalmazkodni van benne büszkeség, és nem félős típus annak nyert ügye lehet bárhol."

-->Ez igaz, csakhogy sok olyan pasi van, akikből ez hiányzik, ezeknek meg azért több kakaó kell. Ha nem is PUA tanfolyam, akkor egy szakember, akinek a segítségével fel tudja tárni a bajokat, és az sem éppen olcsó főleg ha olyanhoz megy, aki a mestere a szakmának (Pl Csernus Imre).

2015. júl. 27. 19:46
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Ez az esetek döntő többségében szerintem is igaz.
2015. júl. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!