Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szemezni?
Sziasztok!
Tudom vannak már ilyen kérdések ,vissza is néztem őket ,de nem találtam választ a kérdésemre ,ezért megpróbálom úgy feltenni ,hogy az én személyiségemre legyen szabva.
Szóval 20 éves fiú vagyok. Nem volt még semmilyen kapcsolatom nőkkel ,még csók se semmi.
önbizalmam és határozottságom nincsen ,így az a válasz ,hogy legyél magabiztos és határozott nem jó. Ahogy az sem ,hogy mosolyogj ,mert nem tudok és ez miatt utálok is.
Ma pl.: volt két csinos lány a buszon akik nem tudom ,hogy rólam vagy az előttem lévő srácról beszéltek ,mert pont egy vonalban voltunk ,de ahányszor összeakadt a tekintetem az egyik lánnyal nem tudtam nézni ,mert reflex szerűen elrántottam a fejemet ,hiába próbáltam magam biztatni ,hogy már pedig megcsinálom és nem nagy dolog.
Lehet ,hogy azért ,mert soha nem kaptam élőben egy pozitív visszajelzést sem lányoktól?
Mit tudnátok tanácsolni ,hogy sikeresebb legyek a nők terén vagy akár csak ebben a szemezésben is?
Előre is Köszönöm azokat akik segítő és értelmes válaszokat adnak!
Igen az ember elviekben képes irányítani ,de én zavarba jövök hosszú idő után és ha sikerülne is nem tudnám mi a következő lépés.
A Másodiknak köszönöm megpróbálom ezt a módszert ,bár igazad lehet ,mert az ismerősökkel is néha nehéz.
De akkor velük fogom kezdeni.
A 3. válaszolónak a módszerét is lehet ,hogy majd kipróbálom ,ha lesz annyi merszem.
Köszöntem a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!