Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok lány szerint helyes vagyok mégsem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, kedvesnek, intelligensnek tartom magamat, meg sok lány is, de mégsem tudok hozzájuk közel kerülni.2015. júl. 27. 14:26
1/8 anonim válasza:
Most mi ezt honnan a jó édes.....-ből tudjuk?
2/8 anonim válasza:
Lehet h még nem jött el az ideje...
3/8 anonim válasza:
Amiért a kis elefánt is helyes, de mégsem viszi haza senki sem.
4/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de én már úgy érzem, hogy szükségem lenne egy kapcsolatra, és lehet hogy ez is baj, hogy túlságosan is akarom, még ha ez nem is feltétlen látszódik rajtam.
2015. júl. 27. 14:37
5/8 anonim válasza:
Lehetséges hogy nem vagy elég gazdag.
6/8 A kérdező kommentje:
Azzal nem lenne probléma, de én nem megvásárolni akarom a lányokat :D
2015. júl. 27. 14:58
7/8 anonim válasza:
Nem bántásból, de ha a lányok egy fiúra azt mondjál, hogy "helyes", az nem feltétlenül azt jelenti, hogy "húdenedveslettemtőle". Sőt...
8/8 anonim válasza:
próbálkozz be valamelyiknél, mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!