Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők kezdeményezéséről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kezdeményezéséről GYAKORLATI válasz?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom itt a gyakorin, hogy mi lenne, ha a nő hívná el randira a férfit, de én most konkrétan nem a "mi lenne ha..."-ra vagyok kíváncsi, hanem, hogy ténylegesen mi történt azokkal a lányokkal akik kezdeményeztek, vagy olyan férfiak válaszát várom, akinél kezdeményeztek. Mennyire nyílt volt a.nő szándéka, csak célozgatott, vagy egyenesen elmondta? Hogy fogadtátok? Mi lett a vége? Nem néztetek furán a nőre?
2015. júl. 26. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Minden ilyen esetben legalábbis gyanakodnak arra, hogy nem vagy 100-as. Mivel az önértékelésük a béka segge alatt van, nem képesek elhinni, hogy egészséges, szép, értékes nőnek annyira tetszenek, hogy az kezdeményezzen is náluk.
2015. júl. 26. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Eletemben ketszer kezdemenyeztem, no vagyok es ez kb eleg is volt:-)

Az elsonel kolcsonosen szerelmesek voltunk egymasba, de en nem voltam fuggetlen o meg nem akart bezavarni egy kapcsolatba ergo nem lepett, igynat fogtam magam beleugrottam a nyakaba es megcsokoltam:-)

Utana persze szerette volna tovabb vinni a dolgot de ahhoz mar felenk voltam, gyerekes....szoval elutasitottam.

A masodiknal senki nem volt fuggetlen, valami extra benazas volt es vegulis semmit nem csinaltam csak irtam neki egy imelt h ha van kedve vmikor akkor osszefuthatunk, semmi valasz.

Mindezt ugy, h tenyleg szep vagyok, sikeres is (nem csak en mondom/kepzelem) es srengeteg pasi hajt ram. Sajnos valamiert en mi dig az ilyen felenk benakra bukok az alfahimek helyett, de egyebkent ezt ezennel be is fejeztem.

Ha egy pasi nem mer elhivni akkor onnantol nem erdekel a dolog, nem agyalok rajta es semmikepp sem kezdemenyezek.

2015. júl. 26. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Középsuliban megtetszett egy fiú, de nagyon. Nem volt sok időm megismerni, mert a végzős osztályba járt akkor, így nem várhattam a sült galambot.

Mivel nem volt konkrét bejárásom az osztályába és nem akartam égetni magam, ezért egyik oszttársamat kértem meg, hogy szóljon neki, hogy szeretnék vele beszélni.

Végül másnap már nagyjából tudták, hogy nekem ő tetszik, így az egyik haverja kihívott, hogy menjek oda hozzá és beszéljek vele, ha akarok tőle valamit. Akkor megkereste nekem, kimentünk az udvarra és egy padon beszélgettünk.

Ő már homályokban tudta, hogy tetszik nekem, de még nem volt biztos benne.

Majd a beszélgetés után meggyőződött arról, hogy nekem ő tetszik és neki is szimpatikus voltam. Utána este skype-on beszélgettünk kicsit, de elmondtam neki, hogy jobban szeretek személyesen csevegni, ez a chat nem az én világom.

Majd így szünetekbe mindig odajött és átvette az udvarlás szerepét. Azon a héten amelyen először beszélgettünk, elhívott moziba. 1 hét ismeretség után össze is jöttem vele. Nem volt soha semmilyen szitu kínos, egyszer volt, hogy nem szólaltunk meg egy rövid ideig, akkor csókolt meg először.

Szép emlék, ez már 3 év 9 hónapja volt, azóta is vele vagyok, ő nekem az első és ténylegesen (előttem nem feküdt le más nővel, csak jártak) neki is én.

2015. júl. 26. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Én bulikban csináltam vagy csinálok ilyet, általában odamegyek kérek egy cigit vagy tüzet az illetőtől vagy csak odaállok táncolni.

Mivel egyébként nem dohányzom gyakran fény derül a szándékaimra előbb utóbb. :P

Eddig még senkit sem zavart, de volt már hogy elutasítottak, de nem volt vele bajom mivel jól eldumáltunk és alapvetően jól telt az idő.

Az utcán vagy egyéb közterületen mondjuk nem biztos hogy mernék ilyet csinálni. Mondjuk egyik barátnőmmel voltunk vásárolni és megkért egy pasit hogy segítsen neki véleményt mondani a ruhákról elég nagy égés volt mert a barátnőjét várta :D

Mindezek ellenére azért jobban szeretem ha egy férfi kezdeményez.

2015. júl. 26. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Elhívtam találkozni, jót beszélgettünk, újra találkoztunk, összejöttünk. Szóval nálam jól sült el.
2015. júl. 26. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én már párszor kezdeményeztem srácoknál akik tetszettek nekem.

Egy volt ami úgy komolyabb volt és komoly kudarcnak könyvelhető el. A srác alattam járt a gimiben, 2 évig tetszett mire valahogy sikerült elérnem, hogy egy társaságba kerüljünk. Egy idő után elkezdtünk beszélgetni egymással, egyre többet, volt hogy estéket beszélgettünk át és jól éreztem magam vele.. (komoly témák és szóba jöttek) és egyszer amikor részeg volt mertem nála kezdeményezni és ő pedig megcsókolt. Másnap olyan boldog voltam, hogy majd kibújtam a bőrömből, egészen addig amíg be nem jelentette hogy nem emlékszik az esetre. Hetek múlva megbeszéltük, hogy nem érez irántam semmit és sajnálja, hogy így alakult. Szóval a tanulság az, hogy részeg pasival ne kezdeményezz!

(Bocsi, hogy lány létemre írtam)

2015. júl. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!