Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet most azért nem vettek fel egyetemre, mert a testem érezte hogy nem áll készen a sok jó csajra, és ez egy jel volt hogy kezdjek el gyúrni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 02:22
1/14 anonim válasza:
Kizárásos alapon, bár jobban belegondolva, a kérdést olvasva lehet vannak más okai is...
2/14 anonim válasza:
Fejben vannak a gondok szerintem is :D.
3/14 anonim válasza:
Hát haver nem akarlak lelombozni, de reál szakokon nincs sok jó csaj, humán szakkal meg szarra sem mész itthon. Ebből és a kérdésedből adódóan nem ajánlom neked az egyetemet, sztem tobbre mennél ha elvégzel egy szakmát, egyetemről csak kibuknál aztán fizethetnéd utána a koltségeket..
4/14 A kérdező kommentje:
Akad reál szakon is majd talán :D
2015. júl. 24. 02:36
5/14 anonim válasza:
"és ez egy jel volt hogy kezdjek el gyúrni?"
Én úgy venném, mint egy jelzést, hogy kezdjek el többet tanulni.
De a fatengelyes női logika szülte, szóval ne is vedd komolyan! :-)
7/14 anonim válasza:
De hogy nem sikerült? Ahogy elnéztem, nevetségesen alacsonyak voltak a ponthatárok...
Ez egy jel volt, hogy kezdjél el valamilyen szakirányú OKJ-s képzést és egy nyelviskolát keresni. OKJ-s papír + nyelvvizsga +50 pont. Ha szerzel még egy nyelvvizsgát, +80 pont összesen. Aztán ha nagyon ráérsz, le is érettségizhetsz újra valamiből.
Én a helyedben most nem a lányokkal foglalkoznék. :D
8/14 anonim válasza:
Akár így is lehet mondani, igen.
:D
9/14 anonim válasza:
persze, gyúrjál....
az egyetemet meg felejtsd el.
10/14 anonim válasza:
Agyra gyúrjál.
Azért nem vettek fel mert kevés pontod volt, de ezt némi szorgalommal tudod kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!