Nem vettek fel az egyetemre; egy karra sem jutottam be. Mihez kezdjek most?
Olyan rosszul érzem magam miatta. Fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek most.
L/19
Hány pontod van, és hány pont kellett volna?
Milyen tárgyak az erősségeid egy esetleges újra érettségit tekintve? (emelt, vagy ki közép, attól függ, hogy jössz ki pontokkal)
Ne keseredj nagyon el, hiszen minden évben van újabb lehetőség!
Először is: Ott a pótfelvételi.
Másodszor: Keress egy szimpatikus OKJ képzést, 19 évesen meg elkezdheted gond nélkül, nappali iskola rendszerű képzésben, ráérsz egyetemre menni ha elvégezted.
Ha mégsem, akkor tanulj gőzerővel, ismételd meg az egyik érettségi tárgyad, és érj el jobb eredményeket, hogy legközelebb be tudj kerülni! A lényeg, hogy ne add fel, lesz még lehetőséged egyetemistának lenni.
Nem történt semmi, jövőre sikerülni fog, egy év csúszás az semmi, rengeteg csúsznak más okokból is.
Szerintem dolgozz és mellette tanulj. OKJ-nak én annyira nem vagyok híve, főleg, ha biztosan megy majd egyetemre is az ember.
Csak 19 éves vagy? :)
Én 24 éves vagyok és most kezdem a DE-FOK-ot.
Igaz, hogy 3. próbálkozásra a SZTE-GYTK-ra bejutottam, de itt a matek miatt kellett otthagynom az iskolát...
Szóval: semmi sincs még veszve!!
Ahogy az előző válaszolók írták, ha még nincs nyelvvizsgád, akkor arra is tanulhatsz vagy emelt szintű érettségire hogy még jobb legyen! Oké, most azt gondolod, könnyen pofázok, de hidd el, nagyon sz.r gimibe jártam és először még a minimum pontot is alig értem el. Nem megy sajnos egyszerűen mindenkinek! Én is irigylem, aki legelsőre is 430-450 vagy ennél több pontot is elér...
Ez lesz életed legjobb éve, ha nem görcsölsz rajta :D
Bulizz, eddzél sokat, tanulj nyelvet, ha van rá lehetőséged és talpraesett vagy, irány külföld! Meg nyilván újra kell csinálni, amit elbaltáztál.
(Én nem mennék el OKJ képzésre, mert egy év alatt semmi normálisat nem lehet elvégezni, csak az idődet cseszed el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!