Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez jó ismerkedési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ismerkedési módszer vízpartnál?

Figyelt kérdés

Csinos napozó lányokhoz odamenni és felajánlanám nekik hogy ingyen bekenném őket. És akkor kenném, simogatnám, aztán puszilgatnám a nyakukat a hátukat stb... :)

És utána a szívességért cserében kérek még találkozást tőlük.

2015. júl. 22. 15:07
1 2
 11/18 Fish1 ***** válasza:
100%
Elhajtanám az ilyen pasit. Nem jó indítás ajtóstól a házba rontani. Szerintem senki se veszi szívesen, ha egy ismeretlen bele akar mászni a személyes zónájukba.
2015. júl. 22. 15:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen bekenni a hátukat ??

Miért láttad valahol hogy ez egy fizetős szolgáltatás ?

Nem voltam mostanában strandon de valaki világosítson fel ha látott olyan táblát hogy: hátbekenés 500 ft

Ezen kívül puszilgatni is akarod, nagyszerű.

Tudtad hogy ezt akkor szokták amikor már összejöttél egy lánnyal és tetszel neki ?

És cserébe hogy ilyen önfeláldozó vagy még találkozzon is veled.

Mindezt 29 évesen, hupasztmek....

2015. júl. 22. 16:00
 13/18 anonim ***** válasza:
a simogatás és puszi attól esik jól, akiért már odavagy, egyébként taszító. meg ez az üzletelés is az.
2015. júl. 22. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát ha ezt komolyan gondoltad az gáz! vagy még soha nem voltál kint a szobából! De am nemrossz mit veszíthetsz??? so-so XD
2015. júl. 22. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha ˝jópasi˝ vagy, akkor igen:)
2015. júl. 22. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg 29 éves vagy, akkor én is csak a döbbenetemnek tudok hangot adni, mert mentálisan 20 évet lazán letagadhatnál.

Ez kb. olyan, mintha meghívnád 1 ingyen fagyira, aztán felajánlanád, hogy ingyen leszophat, hogy ne fázzon a szája...

2015. júl. 22. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva?
2015. júl. 22. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Gáborkám azért lettél lepontozva mert ez annyira szar módszer hogy akkor sem tudnál vele csajt felszedni ha te lennél a világ legjobb pasija

16-os tetszik a szájfűtéses megoldás

2015. júl. 22. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!