Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye egy 22 éves anyának szerető párt találnia?
"hallgattam egésznap, hogy semmirekellő vagyok, ronda, és csak a baba miatt van velem...ezen kivül kb. hozzám se szólt. Nem bírtam tovább...."
Jézus Mária, ennek valami nagy gondjai lehettek. Sok szerencsét kívánok ebben az ügyben, 28 vagyok és már nagyon gondolkodok a gyerek csináláson.
Nem tudom hogy én bevállalnék egy anyukát. Félnék hogy mi van ha a gyerek utálni fog, meg mi van az exével? Sokat járkál körülöttük? Ha igen akkor nem hiszem hogy vállalnám a dolgot, de ha csak ritkán látja őket akkor nem lenne olyan nagy baj.
Nekem volt ilyen kapcsolatom, semmi bajt nem jelentett a kisfia - tök jól kijöttünk.
Anyuka lett örült pár év után - azért lett vége.
A srácot ma is sajnálom, - pedig nekem is van gyerekem.
Csak nyugi!
Én soha a büdös életben nem kezdenék megint olyan nővel, akinek már van gyereke. 3-ból 3-al ráfáztam soha többet!
8 hónapig pelenkáztam a hölgyike kölkét, kidolgoztam a belem is, erre tettek még egy próbát a gyerek kedvéért a volt palijával. Nem telt el 2 hét már jött volna vissza, de akkor sem úgy, hogy hülye volt elnézést kért volna. Simán közölte, nem jött össze, akkor inkább itt marad. Hát nem maradt, mert be se engedtem!
2éves gyerekes nővel jöttem össze, apuka kezdetben havi 1-er jött, később 2 hetente, majd hetente, végül hétköznapi dugásnál rájuk nyitottam. Megakarta magyarázni félreértem a dolgokat, nincs köztük semmi komoly, engem szeret.
3-aska sosem beszélt a gyerekéről, ha felmerült a kérdés letagadta, 2 hónappal összeköltőzés után ismerte el édesanyja neveli 1éves kislányát. Félt, hogy emiatt nem jönnék vele össze, sok rossz tapasztalata volt már. (A sok-nak ki kellett volna vernie nálam a vészharangot, de a lila köd elvette a maradék eszem is.) Később kiderült róla, hogy még házas, ráadásul a gyerek egy másik palitól van és mindkettő szeretné látogatni a kislányt. A hazugságok tömkelegét megspékelendő férjével a közös házuk hitellel terhelt, de nem tudják fizetni, jó lenne ha besegítenék. Kösz nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!