Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvont lányként lehet párom?
Nem mindennapi témák érdekelnek, és fura személyiséggel rendelkezem. Az elvont dolgok vonzanak, és a mások számára hallgathatatlan zenék. Pl:
https://www.youtube.com/watch?v=oKqC5woiBHI
https://www.youtube.com/watch?v=SuS-1EAtBSo
Nagyon kreatív vagyok, szeretek rajzolni, dekorációs tárgyakat készíteni, sőt, nem egyszer egyedien oldottam meg otthon egy-két elromlott dolgot hétköznapi tárgyakkal (nem műszakit, természetesen).
Nagyon gyakran vagyok boldog apró dolgoktól (nincsenek hangulatingadozásaim, vagy mentális zavarom). Imádom a titokzatos dolgokat, a megoldandó rejtvényeket.
Humán beállítottságú vagyok, de érdekel a matematika és a fizika, elméleti szinten, de nem egyszer fordult elő suliban, hogy máshogy álltam neki megoldani egy példát, és megkaptam a kívánt eredményt, csak épp bonyolultabb úton.
Külsőre átlagosan öltözöm, az átlagnál kicsit szebb vagyok. Egyberuhákat hordok lapos sarkú cipőkkel, de szeretek mezítláb is sétálni, ha engedi az alkalom.
Az ismerőseim szerint vannak exhibicionista hajlamaim, mivel szeretem, ha fényképeznek, főleg, ha elkapott pillanatokról van szó.
Nem szívesen vagyok a középpontban, de akaratom ellenére gyakran oda kerülök. Nem játszom a meg nem értett művészt, csak egyszerűen ilyen vagyok.
Nem vagyok teljesen introvertált, szeretem a társaságot, de nem én vagyok a hangadó.
Ilyen lányként lehet még párom?
22N
Mit linkelt? Mobilneten nincs kedvem letölteni. :)
Egyébként nem értem miért írod magadról hogy elvont. Vagy az azt jelenti hogy 12 egy tucat??
Figyi kérdező!
Te egy teljesen átlagos mai csaj vagy mint a többi.Semmi elvont nincs benned.
Én ilyen zenét akkor hallgatok ha depis vagyok.:D
Az hogy nem volt még senkid az nem ezekkel függ össze hanem a külsővel.
Hogy nézel ki?
Privátban is irhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!