Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki így?
Egyszerűen full egyedül vagyok. Nincs se haverom már se barátnőm. Egész hetem a munkáról szól, hétvégén meg mikor itthon vagyok nem tudok magammal mit kezdeni. Hogy találhatnék én így bárkit is ha munkám miatt hétköznap nincs időm?
Na meg aztán amúgy sem vagyok az a nagy éjszakákat élő pasi. Inkább mozi meg ilyenek. De egyedül elég rossz.
Szolnok! :)
Nekem valamiért nem enged privátot küldeni :(
Én is így vagyok ezzel, bár én szívesen mozdulok ki éjszaka. Viszont a mozit annyira nem szeretem :) Budapesti vagyok, aki szeretne, írjon nyugodtan.
21/F
Hajjajjj. Nem sok barátom van, nem kedvelem a felszínes haveri társaságokat. DE, ők messze vannak, nem tudunk eljárogatni.
Kisvárosban élek, minden fűszálat láttam már. Van kocsma és diszkó. Egyiket se szeretem.
Van nyugdíjasklub is....
Fogalmam sincs hol kéne itt ismerkedni. Utálok egyedül aludni.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!