Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, hogy 19 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy 19 évesen még pasim se volt?

Figyelt kérdés
még nem volt barátom,mert akik nekem eddig bejöttek őksorra elutasítottak :/
2015. júl. 18. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:

nem, én is 19 vagyok és pasi :)

Ha van kedved beszélgessünk :)

2015. júl. 18. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem egyáltalán nem gáz. Nem vagy lekésve semmiről. Majd megtalálod azt, aki nem utasít el és boldogok lesztek, csak ki kell várni.
2015. júl. 18. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem gáz.

Sokan a mennyiségben látják az értéket. Legyen minél hamarabb, minél több. Aprópénze váltják az értékeiket. Érdemesebb a minőségre hajtani, légy türelmes.

2015. júl. 18. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
De gáz.
2015. júl. 18. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
És, akiknek te jöttél be, hányukat utasítottad el kicsim?
2015. júl. 18. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

Talán ha észrevennél egy átlagos srácot is...

Tudod sok lány panaszkodik,hogy mennyire kevés az igazán jóképü srác..

Nos aki jóképü azokat elviszik a szép,bomba lányok,igy neked nem marad, sorry

2015. júl. 18. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
A te életed, nekem teljesen mindegy. Jöjj össze valamelyik GYIK-es pasival, a többségük éppen olyan szerencsétlen a párkeresésben, mint te. Egymáshoz valók vagytok.
2015. júl. 18. 18:14
 8/9 anonim válasza:
hogy lehet az hogy a való életben nem lehet sehol sem találni szűz lányokat itt a GYI-on meg hemzseg tőlük amúgy a kérdésre válaszolva nem nem gáz kicsit sem még akkor sem lenne ha fiú lennél mert csak a primitív gondolkodású emberek gondolják azt hogy minden a ba**szás körül forog tehát nekem érdem lennél amúgy meg én elítélem azt a lányt akiben volt fa*sz 16-18 évesen
2015. júl. 18. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt mondjuk gáz, akkor mit csinálsz?
2015. júl. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!