Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar itt mindenki mindenkit sportolni küldeni?

Figyelt kérdés
Mindenütt ezt olvasom, és most lett belőle elegem. Teljesen irreleváns helyekre is ezt nyögi már be mindenki.
2015. júl. 18. 10:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
én sem szeretek sportolni, de mégis eljárok, mert egészséges akarok lenni.
2015. júl. 18. 10:52
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Mert testnek és léleknek is jót tesz, és a mozgás alapvető szüksége a szervezetnek. Ezenkívül fontos szerepe van a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, sőt jó eséllyel csökkenti a rák kockázatát is.
2015. júl. 18. 10:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Az amúgy a nagy kedvencem, amikor az egészséges életről papol valaki (ez nem célzás most senkire, inkább tapasztalat, random gondolat a témával kapcsolatban), és az első dolga az, hogy miután megáll, veszi elő a bagót, mert egy kis önszembeköpés sose jön rosszul.
2015. júl. 18. 11:04
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

én nem akarlak sportolni küldeni..nekem is a sport az, hogy az asszonnyal minden este elmegyünk sétálni/futni/biciklizni ami tkp nem sportolás.

Egyszer mentem el súlyt emelni úgy megroppant a csuklóm, hogy 6 hétig gipszben volt..azt mondta a doki ne erőltessem a kezem, mert gyengusz :-) Ja sport nélkül is volt is nőm..és most is van..pedig vékony vagyok, de magamnak tetszem és csak ez számít :-)

2015. júl. 18. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
hát még mindig jobb, hogy sportol és úgy cigizik, mintha csak cigizne. :D
2015. júl. 18. 11:16
 16/20 anonim ***** válasza:
7%

Amikor elkezdtem sportolni annyira megjavult az életem. Olyan könnyű mozogni, szex jobb mint valaha.

Nem tudod még de valószínűleg egy kényszerzubbonyként húz le a saját tested. Főleg ha soha nem mozogtál előtte.

2015. júl. 18. 11:26
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom. Talán egy férfi szereti az adrenalint meg a pörgést, ugye a tesztoszteron miatt. Én gyúrok, de nem azért, hogy megnézzenek, hanem azért, mert szeretem érezni, hogy a vér áramlik az izmaimban, meg jó érzés legyűrni a súlyt. Én mindig is ilyen voltam. Szeretem az erőszakot, a keménységet. Még mindig jobb, hogy edzek, mintha megvernék mindenkit aki nem tetszik. Így kioldom a stresszt, kicsit lenyugszok. Nekem ezért kell. Találj te is valami ürügyet, aztán menj el sportolni. Nem csak súlyzózni lehet, nem is kell csapatsportnak lennie.
2015. júl. 18. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, azt csinálsz, amit akarsz. Én letusolok oszt megyek mindjárt a terembe. Nem vagyunk egyformák.
2015. júl. 18. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Te sportot uzol az ilyen jellegu kerdesek kiirasabol? :D
2015. júl. 18. 12:37
 20/20 A kérdező kommentje:

@Chivalrous Capricorn

Nem tudom, de szerintem keversz valakivel. :D Linkelj egy kérdést, aztán megmondom, én írtam-e ki (nagy valószínűséggel nem, mert vagy két hete nem írtam kérdést sehova).

Amúgy ha nekem agresszió meg tesztoszteron kell, akkor thrash vagy black metalt hallgatok. Mondjuk amúgy is.

2015. júl. 18. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!