Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar itt mindenki mindenkit sportolni küldeni?
én sem szeretek sportolni, de mégis eljárok, mert egészséges akarok lenni.
2015. júl. 18. 10:52
Mert testnek és léleknek is jót tesz, és a mozgás alapvető szüksége a szervezetnek. Ezenkívül fontos szerepe van a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, sőt jó eséllyel csökkenti a rák kockázatát is.
2015. júl. 18. 10:58
13/20 A kérdező kommentje:
Az amúgy a nagy kedvencem, amikor az egészséges életről papol valaki (ez nem célzás most senkire, inkább tapasztalat, random gondolat a témával kapcsolatban), és az első dolga az, hogy miután megáll, veszi elő a bagót, mert egy kis önszembeköpés sose jön rosszul.
én nem akarlak sportolni küldeni..nekem is a sport az, hogy az asszonnyal minden este elmegyünk sétálni/futni/biciklizni ami tkp nem sportolás.
Egyszer mentem el súlyt emelni úgy megroppant a csuklóm, hogy 6 hétig gipszben volt..azt mondta a doki ne erőltessem a kezem, mert gyengusz :-) Ja sport nélkül is volt is nőm..és most is van..pedig vékony vagyok, de magamnak tetszem és csak ez számít :-)
2015. júl. 18. 11:10
hát még mindig jobb, hogy sportol és úgy cigizik, mintha csak cigizne. :D
2015. júl. 18. 11:16
Amikor elkezdtem sportolni annyira megjavult az életem. Olyan könnyű mozogni, szex jobb mint valaha.
Nem tudod még de valószínűleg egy kényszerzubbonyként húz le a saját tested. Főleg ha soha nem mozogtál előtte.
2015. júl. 18. 11:26
Nem tudom. Talán egy férfi szereti az adrenalint meg a pörgést, ugye a tesztoszteron miatt. Én gyúrok, de nem azért, hogy megnézzenek, hanem azért, mert szeretem érezni, hogy a vér áramlik az izmaimban, meg jó érzés legyűrni a súlyt. Én mindig is ilyen voltam. Szeretem az erőszakot, a keménységet. Még mindig jobb, hogy edzek, mintha megvernék mindenkit aki nem tetszik. Így kioldom a stresszt, kicsit lenyugszok. Nekem ezért kell. Találj te is valami ürügyet, aztán menj el sportolni. Nem csak súlyzózni lehet, nem is kell csapatsportnak lennie.
2015. júl. 18. 11:30
Kérdező, azt csinálsz, amit akarsz. Én letusolok oszt megyek mindjárt a terembe. Nem vagyunk egyformák.
2015. júl. 18. 11:50
Te sportot uzol az ilyen jellegu kerdesek kiirasabol? :D
2015. júl. 18. 12:37
20/20 A kérdező kommentje:
@Chivalrous Capricorn
Nem tudom, de szerintem keversz valakivel. :D Linkelj egy kérdést, aztán megmondom, én írtam-e ki (nagy valószínűséggel nem, mert vagy két hete nem írtam kérdést sehova).
Amúgy ha nekem agresszió meg tesztoszteron kell, akkor thrash vagy black metalt hallgatok. Mondjuk amúgy is.
Kapcsolódó kérdések: