Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már úgyis az őskori példákkal jönnek a csajok folyton, mi lenne ha lepattintanám a sok kis páwa gyereket a barátnőjükről?
Hehhe! Hát ez marha jó!
Lehet még be is jönne. De lehet nem. Tudod miért jár sok csaj páwa sráccal? Mert hordhatják egymás ruháit. :)
Egyébként személy szerint a neandervölgyi stílusban én csak a magabiztosságot díjazom. Ha egyébként nem gondolkodik a srác akkor .....
Felhomályosítna valaki mi az a páwa???
Googli nem a barátom:D
Az ötleted meg hát izé... Köszi, kihagynálak
Csak én látok itt ellentmondást? A csajok az erőszakos, bunkó neandervölgyieket szeretik, majd...lepttintanád a sok kis páwát a nőjükről. A páwa az általad jellemzett őskori típus ellentéte. Tehát akkor a csajoknak mégis csak igénye van másra is.
Azon kívül milyen bátor vagy és férfias, természetesen idézőjelben, hogy a kis páwát lepattintanád, de azért a neandervölgyit nem mernéd....
Az is vicces, amikor a hozzád hasonló gondolkodású pasik azt mondják, a lányoknak nem kellenek a normális, rendes pasik. De kellenek, csakhogy te egyik sem vagy.
Newsflash: azért mert nem vagy sem neandervölgyi sem páwa, még nem vagy rendes, kedves, értelmes,jó srác.
A páwa gyerek az mi? :O
Nem tudom, általánosságban mi lenne, de nagyon remélem, hogy egyszer elém fogsz ilyen magabiztossággal elém állni, és engem próbálsz meg leütni a csaj mellől :-)
Mi lenne? Gázspray a képedbe amíg a páwával vagy elfoglalva...tudod a csajnak is van bele szólása.
Nekem ugyan normális a pasim, de attól még a hányinger kerülget az ilyen paprikajancsiktól mint te.
Ha már az őskornál tartunk, mit hisztiznek a nők, hogy nekünk csak a nagymellű macák kellenek? Ott a willendorfi Vénusz-szobor, lámpabúrányi cicikkel, ez már több ezer éve is így volt.
Na ilyen az, amikor visszanyal a fagyi :DDDDDD
13:33, amúgyse kellünk,akkor mit is veszíthetünk? Hoppá... :DDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!