Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden jó csajnak pasija?

Hat igen, a gyk tele van darazsfereku magas, csinos lanyokkal, akik raadasul magabiztosak, onalloak is :-) :-)
Kbszottul szanalmasak vagytok am mar ezekkel az onigazolasi kenyszerbol fakado lesajnalasokkal.
Tudod, messzirol buzlik, nincs ertelme h beszologass, erdemi valaszt nem adsz, csak szimplan megkonnyebbulsz, hogy ezek a "tizeneves kisfiuk' meg nalad is szarabbak./ szerinted/

Vagy hazudják hogy van valakijük, így megszabadulva tőled, vagy nem pasit keresnek hanem egy balekot aki ellátja őket pénzzel és fuvarozgatja őket a sportkocsijával.
Nyilvánvaló hogy hazudnak, de ezzel kb. le is írják magukat nálam. Olyan csaj főleg nem kéne aki kamuzik mint a vízfolyás.

Én még sose kamuztam, hogy van barátom, de gondolom, nektek az sem jó válasz, ha azt mondom, hogy szerelmes vagyok valakibe (ami spec. igaz), vagy hogy tőletek nem akarok semmit. :-)
Egyébként mi van, ha az illető csajnak tényleg van barátja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!