Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek érdekesebb a férfiak számára?
Átlagos 21 éves nő vagyok. Mostanában felújtítottam a ruhatáram, be akarom festeni a hajam, és szeretné elkezdeni néhány új hobbit (festészet).
De az a gond, hogy én az az igazi unalmas diáklány-típus vagyok, szemüveges, átlagos arcú és alakú, aki olvas a vonaton, meg ilyenek.
Sajnos a magamnál izgalmasabb srácok (zenészek, müvészek, extrémebb sportot űzők, pörgősebb alakok) tetszenek, akiknél ugye nincs esélyem.
Mindemellé 21 évesen kb 16nak nézek ki.
"gazi unalmas diáklány-típus vagyok, szemüveges, átlagos arcú és alakú, aki olvas a vonaton, meg ilyenek.
Sajnos a magamnál izgalmasabb srácok (zenészek, müvészek, extrémebb sportot űzők, pörgősebb alakok) tetszenek,"
Jaj, de kvára tipikus.
A pasiknak meg nincs barátzónájuk.(pláne ezeknek az "érdekes" pasiknak) Az a pasi, aki rendszeresen dumál vele, minimum részegen megdugna.
El kell hogy keserítselek, de én az őszinteség híve vagyok, mert csak az visz előre.
Festetheted a hajad lilára is.
Ezeknek a férfiaknak akkor sem kellesz majd. Minél előbb elfogadod ezt, annál előbb rendeződik az életed.
"Ismerek ilyen srácokat, és érdekesek, csak mindig bedobnak barátzónába, és nekem sírják el, ha gond van az aktuális barátnőjükkel."
És te nem dobod be a barátzónádba a számodra "unalmas" férfiakat? Ha igen, akkor nem értem, hogy miért csodálkozol, hogy téged is odaraknak.
"be akarom festeni a hajam"
Hidd el, egy normális férfinak ettől nem fogsz jobban tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!