Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsem el, hogy ki az igazi?
Ha nincs érdeklődés, akkor általában nem szoktak válaszolni, sokan sírnak miatta, szerintem nincs ezzel különösebb probléma(az önérzetemnek nem tesz jót, de legalább nem raboljuk egymás idejét - ugyanakkor ennek köszönhető a rengeteg copy-paste levél is, aminek meg nyilvánvaló okokból ti nem örültök).
Esetleg köztes megoldás lehet, ha írsz egy rövid elutasító levelet, aztán azt küldözgeted mindenkinek, egy ctrl+c ctrl+v munka után sem kimondottan megterhelő.
Arról fogalmam sincs, hogy mi alapján érdemes választani, egyszer futottam csak bele olyasvalakibe, akivel érdemes volt foglalkozni, és azért írtam rá, mert egy lány ismerősöm azzal idegesített, hogy töketlen vagyok, azért nincs nőm - aztán ráírtam az elsőre, aki online volt. :D 0 leírás, kép alapján nem is tetszett, igazából arra sem számítottam, hogy válaszolni fog. Közel 3 éves kapcsolat lett belőle(nem a leghosszabb, de egyértelműen messze a legjobb kapcsolatom volt).
Nem azt kell eldönteni, ki az igazi. Hanem azt, hogy ki az, akivel egyáltalán érdemes találkozni.
Azt pedig érezni fogod, hidd el:D Lesz olyan, akivel gyorsan ellaposodik a beszélgetés, vagy akár el is apad, lesz, akinek állandóan várod a leveleit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!