Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nálam halott az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam halott az ismerkedési ügy, ha nem tudok felnézni a férfira?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy más nők is így vannak-e ezzel, mert az utóbbi időben már megkaptam egy-két embertől azt, hogy túl válogatós vagyok. De nem tehetek róla, én ha nem tudok valamiért, bármiért felnézni egy férfira, akkor nem is ébreszt bennem vonzalmat igazán, lehet külsőre akármennyire jó pasi. Ez tényleg túl nagy elvárás a részemről?
2015. júl. 14. 22:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

te gondolkodj: "Raadasul amit te irtal, az onigazolas. Nem merheto annak az igazsagtartalma, h ki mit allit magarol. /mondhatom azt, h igazak ram a te parametereid, es maris tisztelsz, annak ellenere is, hogy a teljesitmenyemben ez nem jelenik meg"

Vagy ha te képzelt dolgokért is tudsz tisztelni valakit, makkor elég sokszor átejthettek.

2015. júl. 15. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!