Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nálam halott az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam halott az ismerkedési ügy, ha nem tudok felnézni a férfira?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy más nők is így vannak-e ezzel, mert az utóbbi időben már megkaptam egy-két embertől azt, hogy túl válogatós vagyok. De nem tehetek róla, én ha nem tudok valamiért, bármiért felnézni egy férfira, akkor nem is ébreszt bennem vonzalmat igazán, lehet külsőre akármennyire jó pasi. Ez tényleg túl nagy elvárás a részemről?
2015. júl. 14. 22:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
"Ez azt jelenti, hogy az a férfi, akit te választasz, érjen el többet nálad." - Te csak akkor tudsz tisztelni valakit, ha többet ér nálad? Ha igen, akkor eléggé alacsony az önbecsülésed.
2015. júl. 15. 09:30
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez is egy elméletet erősít, bizonyos nőkkel kapcsolatban...
2015. júl. 15. 09:38
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen, valószínűleg rosszul fogalmaztam. Az egyik válaszoló elég jól összegezte, hogy mit is értek ez alatt (tisztelet és stb).

Azt meg ugyan ki mondta, hogy ez azt takarja, hogy nálam többet elérjen és hogy kőgazdag legyen? Nem azért nézek fel valakire, mert szórja a tízezreseket egy 50 milliós kocsiból. Hanem például hogy legyenek reális céljai, amiket meg akar valósítani (azon kívül, hogy minden nap összeszorított foggal elvánszorog a munkahelyére), büszke lehessek rá, legyenek tervei, ne csak úgy egyik napról a másikra éljen és gondolkozzon. És lehetőleg végezzen valami szellemi tevékenységet is, amihez ért.

2015. júl. 15. 10:00
 14/21 A kérdező kommentje:
De eddig sajnos céltudatos férfiakkal nem igazán találkoztam mostanában, csak olyannal, akit nem érdekel különösebben semmilyen terület, vagy csak és kizárólag azért csinálja, hogy jól keressen vele, de közben utálja.
2015. júl. 15. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
azért lehet, mert te olyan vagy akire nemlehet felnézni. vagyis álmodik a nyomor szindróma :D
2015. júl. 15. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:
11 es, mi koze az en velt onertekelesemnek ahhoz, amit leirtam?
2015. júl. 15. 16:29
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

13 as, szeretem az ilyen vetiteseket, h nem kell a kogazdag, aki szorja a panezt, hnem legyenek realis celjai :-) :-) :-) /mert nyilvan a kogazdag akinek szinte barmiyn cel realis, ezzel ki is esett nalad:-) ,/

Meg aszondja 'nem szereti a melojat, de jol lehet vele keresni' es neked ez negativum /peeersze:-) / Ha meg ezekwt komolyan gondolod, akkor nagyon fiatal lehetsz.

2015. júl. 15. 16:36
 18/21 anonim ***** válasza:
# 16/17 Időpont ma 16:29 - Az, hogy ha te ezt komolyan gondolod így, akkor magadat becsülöd alá. Én tisztában vagyok az én képességeimmel, eredményeimmel, további céljaim vannak több téren is, amit nem hátszéllel akarok elérni, ha elbotlok, felállok és nem siránkozom rajta (kinőttem abból a "korból"), a megoldást keresem, nem vágok fel olyan dolgok miatt, amiket mások tettek alám, és semmit nem tettem érte. Na most ha másban is megvannak ezek a tulajdonságok, akkor ki tudja vívni a tiszteletemet. Nem baj, ha másban jobb, mint én, vagy én vagyok jobb abban, amiben ő nem. Ez nem fontos, de ne legyen nyámnyila. Mindenkinek vannak nyűgös időszakai, de ne ez tegye ki az élete több, mint 50%-át. Tudok egy velem egy szinten lévő embert is tisztelni, meg egy olyat is, aki nem ért el annyit, mint én, de nem torpan meg az első akadálynál, hanem ha kell, újra és újra feláll és megy tovább.
2015. júl. 15. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Te figyelj mar, miert bizonygatod nekem mindenaron, h magam becsulom ala? Egy betut nem irtam magamrol, de te siman raakadtal erre a hulyesegre.

Ez meg mind semmi, ezzel parhuzamosan meg azt fejtegeted, h a te inbecsulesed rendben van:-) :-) ki kerdezte? /kilog a lolab nem gondolod/

Semmi koze az en onbecsulesemhez annak, hogy mitol tiszteletre melto valaki. Raadasul amit te irtal, az onigazolas. Nem merheto annak az igazsagtartalma, h ki mit allit magarol. /mondhatom azt, h igazak ram a te parametereid, es maris tisztelsz, annak ellenere is, hogy a teljesitmenyemben ez nem jelenik meg /mert ugye azokban meg pont te vagy jobb:-)

2015. júl. 15. 17:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Látom, te nem tudsz szöveget értelmezni. :-)

Erre reagáltam: "Ez azt jelenti, hogy az a férfi, akit te választasz, érjen el többet nálad." - Nem ettől fogok tisztelni valakit... Ennél rövidebben nem tudom megfogalmazni, hosszabban meg már kifejtettem. :-) Akkor most már gondolkodj is.

2015. júl. 15. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!