Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálam halott az ismerkedési ügy, ha nem tudok felnézni a férfira?
Igen, valószínűleg rosszul fogalmaztam. Az egyik válaszoló elég jól összegezte, hogy mit is értek ez alatt (tisztelet és stb).
Azt meg ugyan ki mondta, hogy ez azt takarja, hogy nálam többet elérjen és hogy kőgazdag legyen? Nem azért nézek fel valakire, mert szórja a tízezreseket egy 50 milliós kocsiból. Hanem például hogy legyenek reális céljai, amiket meg akar valósítani (azon kívül, hogy minden nap összeszorított foggal elvánszorog a munkahelyére), büszke lehessek rá, legyenek tervei, ne csak úgy egyik napról a másikra éljen és gondolkozzon. És lehetőleg végezzen valami szellemi tevékenységet is, amihez ért.
13 as, szeretem az ilyen vetiteseket, h nem kell a kogazdag, aki szorja a panezt, hnem legyenek realis celjai :-) :-) :-) /mert nyilvan a kogazdag akinek szinte barmiyn cel realis, ezzel ki is esett nalad:-) ,/
Meg aszondja 'nem szereti a melojat, de jol lehet vele keresni' es neked ez negativum /peeersze:-) / Ha meg ezekwt komolyan gondolod, akkor nagyon fiatal lehetsz.
Te figyelj mar, miert bizonygatod nekem mindenaron, h magam becsulom ala? Egy betut nem irtam magamrol, de te siman raakadtal erre a hulyesegre.
Ez meg mind semmi, ezzel parhuzamosan meg azt fejtegeted, h a te inbecsulesed rendben van:-) :-) ki kerdezte? /kilog a lolab nem gondolod/
Semmi koze az en onbecsulesemhez annak, hogy mitol tiszteletre melto valaki. Raadasul amit te irtal, az onigazolas. Nem merheto annak az igazsagtartalma, h ki mit allit magarol. /mondhatom azt, h igazak ram a te parametereid, es maris tisztelsz, annak ellenere is, hogy a teljesitmenyemben ez nem jelenik meg /mert ugye azokban meg pont te vagy jobb:-)
Látom, te nem tudsz szöveget értelmezni. :-)
Erre reagáltam: "Ez azt jelenti, hogy az a férfi, akit te választasz, érjen el többet nálad." - Nem ettől fogok tisztelni valakit... Ennél rövidebben nem tudom megfogalmazni, hosszabban meg már kifejtettem. :-) Akkor most már gondolkodj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!