Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak miért szokatlan hogy a fiú után kell "futnia"?
ellentmondásba keveredtél,de valószínű ez neked fel sem tűnik :)...én pedig most nem magyarázom meg
de nem haragszom rád hogy az imádatod így mered kifejezni irányomban,de nem jelent semmit.
Mert szokatlan és kész. :) én sem futnék pasi után mert amelyik pasi nem mer kezdeményezni az nekem tul besz a r i ..és szerintem a félénk együgyü pasik az ágyban is rosszak...
22N
Nekem nincs bajom a kezdeményezéssel, megtettem már nem egyszer, de futni soha, semmilyen körülmények közt nem futnék senki után. Ha nem látszik rajta, hogy érdeklem, akkor felejtős. Ugyanígy, én se adom az elérhetetlent, ha valaki érdekel, azt kimutatom. A dolgok alakítása pedig mindkét fél feladata.
Ha te azt várod, hogy fussanak utánad, számíts arra, hogy vagy olyanoknak fogsz kelleni, akik "vadásznak" (mert nőben is van ilyen, felszed, megkap aztán viszlát), vagy olyannak, aki később is irányítani fog téged, és bizony akkor már muszáj lesz eltűrnöd, ha eddig ilyennek mutattad magad. A gond csak az, hogy mindkét csoport ritkább. Azok vannak a legtöbben, akik egyenrangú párkapcsolatra vágynak, vagy egy irányító férfire, de ahogy írtad is, ők hamar felébrednek, és lelépnek.
Ha neked megfelel az, amit így kaphatsz (bár valószínűleg sokáig kell majd keresned), akkor ne változz, és ne is tettesd magad másmilyennek, jobb, ha előbb kiderül, ha valakivel nem illetek össze. De ha másra vágysz, bizony ideje változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!