Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy kell érteni, mikor azt mondják egy nőnek, hogy "nem csak a helyes férfiakat kéne észrevenni"?
Figyelt kérdés
A kezdeményezőkre gondolnak? Vagy inkább arra, hogy nem helyeseknél kéne kezdeményeznie a nőnek?2015. júl. 13. 21:50
11/15 anonim válasza:
Egyébként lányként egyszerűbb lenne neked odamenni ahhoz akihet akarsz. Nálad van a punci ami elsősorban kell nekik. 10/9 nem fog elküldeni. Én fiúként hiába megyek oda olyan lányokhoz akik bejönnek. Engem 10/9 küld el. Ha hozzám odajönne egy nem csúny abból még akármi is lehetne. Viszont akikhez én eddig odamentem abból nem lett semmi, pedig csúnya sem vagyok.
12/15 anonim válasza:
Ha nem jön oda senki, az nem a te problémád. Ha nem megy oda a férfi, akkor ne legyen felháborodva, ha meg se próbálja.
Lehet te csak azért kapod meg ezt a szöveget, mert minden nőre ráhúzzák anélkül, hogy ismernék.
Nem szabad általánosítani.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ha ismerik a nőt párválasztási profilját, akkor arra, hogy - finoman szólva - "túlárazta" magát.
Vagy túlságosan is a külsőségek alapján dönt.
Más nem jut az eszembe. Kéremkapcsojjaki.
14/15 anonim válasza:
Én se szoktam eleve oda se menni, így kb. rengeteg fejfájástól kíméltem meg magam. Vagy rengeteg szar kapcsolattól.
15/15 curáku válasza:
Soha nem dongoltem foldbe senkit, de senki ne varja el, hogy olyannal legyek, akihez nem vonzodom. Ha latom, hogy semmi ertelme a beszelgetesnek, akkor megmondom neki. Illetve mivel nem vagyok szingli, ezert mar eleve azzal jovok, hogy baratom van, de sokan hiszik, hogy kamu..hat ez meg mar az o bajuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!