Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem normális, hogy magányos vagyok?
Nem vagyok szép, se nem kommunikatív. Dadogok, meg nem is vagyok kigyúrt, se magas. Úgy érzem a társadalom kitagadott magából, mivel nem vagyok párkapcsolatban. Nem érzem jól magam egyszerűen, és rossz nézni a sok, párkapcsolatban élő ember fényképeit.
28/F
Változtass magadon! Járj el edzeni, a pasiknak az önbizalmat szokott adni. Persze mást is választhatsz. A lényeg hogy kizökkenj a jelenlegi helyzetedből.
Az hogy azt érzed a társadalom kitagadott, csak megmagyarázod magadnak hogy a környezeted és egyéb körülmények miatt vagy ilyen helyzetben. De ez nem igaz! Mindenki magért felelős. Tudom hogy nem érzed jól magad, én is hajlamos vagyok néha a környezetemet okolni a kialakult rossz helyzetemért...de csak magad tudsz változtatni. Ilyen savanyú életfelfogással meg nehéz bárkit is bevonzani az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!