Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól nézek ki, dolgozom és normális vagyok, miért nem tudok felszedni egy nőt sem?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 13:56
1/13 anonim válasza:
Önbizalom hiány esetleg? illetve nem megfelelő a kisugárzásod, beszéd készséged.
2/13 anonim válasza:
Mert kevés normális nővel találkozol. A párkeresés csak részben múlik rajtad, részben szerencsejáték.
3/13 anonim válasza:
Mert nem vagy alfahím... Én is dologozok, így van pénzem, ugyan milliomos nem vagyok, az igaz, de annyira csóró sem, ennek ellenére minden lány megvet, mert nem vagyok kigyúrva és nem vagyok jóképű... Hidd el Kérdező, sajnos a lányoknak nem kell normális pasi, ez van.:( Sok haveromnak is ugyanez a problémája, szintén van pénzük, dolgoznak, normális életet élnek, de a lányoknak nem kellenek...
4/13 anonim válasza:
Mert csak szerinted nézel ki jól. Mert attól, hogy dolgozol, még nem biztos, hogy pénzed is van. Mert normális vagy. Valamelyik a 3 közül.
5/13 A kérdező kommentje:
A többségtől jó dolgokat hallok vissza a külsőmmel kapcsolatban...a keresetem átlag felett vagyok, miller személy szerint ugyan nem vagyok, de a családom gazdag.
2015. júl. 12. 14:15
6/13 anonim válasza:
Majd lesz valaki,amikor nem is számitas rá megtalálod v Ö talál meg :)
De hány éves vagy?
7/13 A kérdező kommentje:
28 leszek augusztusban.
2015. júl. 12. 14:25
8/13 anonim válasza:
mert biztos az a fajta vagy aki tenyerén hord egy nőt,és az ilyen nem kell senkinek,ez a helyzet
minek kéne? mi élvezet lehet egy nőnek hogy annak akinek dominánsnak kéne lenni,mindent megtesz érte
kell a lazaság,a zsiványság.
egyből lesz nőd :,D hidd el :)
9/13 anonim válasza:
Mert nem jó helyen keresel! Vannak egyszerű lányok, nők, akik szépek, még eszük is van. És igen is szeretjük mi nők,ha a férfi figyelmes, érzelmes. Személy szerint nekem nem eseteim a kigyúrt, felfújt pasik, és biztos van korodbeli is, aki így van ezzel. Nekem pl.az számít, hogy ami a fejben, lélekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!