Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő után még huszonéves korában sem érdekelődnek a férfiak, van rá esélye, hogy valaha eljut addig, hogy családja legyen?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag a nulláról indulva.2015. júl. 11. 22:45
11/19 anonim válasza:
Én érdeklődnék a 20-on éves nők iránt,de mióta (kb 9 éve) rájöttem, hogy a nők 99%-nak csak a jóképű és vagy izmos férfiak kellenek, így már nem érdeklődök utánuk feleslegesen. A maradék 1%-nak meg már van kapcsolata.
12/19 anonim válasza:
Ez a kérdés mese habbal. :) El nem hiszem, hogy egy csinos, rendszeres sportoló nőnél ne kezdeményezzen senki.
13/19 anonim válasza:
ma 23:17 ez így van! én is ezt tapasztalom én már mgtow vagyok!
14/19 anonim válasza:
Még szép, hogy így van, én ezeket tapasztalatból írom. Annak idején,amikor voltam annyira hülye, hogy társkereső oldalak böngészésére pazaroltam a drága időmet, és ráírtam néhány csajra, persze olyanokra,akik ép hogy megütik az átlagos szintet, és válasznak ilyet benyög, hogy bocsi nem vagy az esetem,meg mást keresek, na a sokadik ilyen után adtam fel a p.csába. Persze olyan is volt, hogy csinosabb nőkkel elbeszélgettem ott, de az is annyit ért, mint halottnak a csók kb.
15/19 anonim válasza:
Remélem, hogy igen, különben elég szomorú kilátásaim lennének a jövőre nézve...
21/L
16/19 anonim válasza:
Bisztos van...de valami oka csak van hogy nem nyitnak felé,vagy annyira ronda,igénytelen....vagy ki sem mozdul otthonról így a lehetőség is elvész...
Màsrész meg vannak olyan sràcok akik jobban szeretik az olyan csajokat akik tisztességesek és nem 100 pasijuk volt màr...mint pl én. 26/F
17/19 anonim válasza:
Hát erre tuti választ nem tudunk adni.
Lehet h tényleg csinos vagy de lehet h nem.
LEhet h tényleg egy tündér vagy de lehet h egy banya.
Lehet, hogy a csodát várod, és nem igen teszel semmit az ügy érdekében h ez váltrozzon , de lehet h nem.
18/19 anonim válasza:
Kérdező, már nagyon sok ilyen panaszkodós lányról kiderült, hogy bizony erősen válogatósak a férfiak terén, és csak az úgynevezett alfahímeknek adnának esélyt! Nem lehet, hogy nálad is erről van szó Kérdező? Tedd a szívedre a kezed, hány neked nem tetsző pasit utasítottál el életed során, holott belsőre abszolút ideális társaid lehettek volna?!...
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!