Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha nincsenek barátaim akikkel kimozdulhatnék, akkor még is hogyan lehetne valakim? L
Figyelt kérdés
Sokan itt azt írják mozduljak ki. Na de kivel ha nincsenek barátaim?2015. júl. 11. 08:14
11/21 anonim válasza:
csak van hobbid, elmész egy ehhez kapcsolódó tanfolyamra, klubba. Vagy csak dolgozol/tanulsz. Bárhol lehet ismerkedni.
12/21 anonim válasza:
Írtam neki üzenetet, persze hogy nem válaszolt.
13/21 anonim válasza:
ha nem mozdulsz ki a szobádból, akkor tényleg nem lesz soha senkid. remélem, h végre megnyugtattalak. :)
14/21 anonim válasza:
#13 én kimozdulok a szobámból, még sincs senkim. Szóval ez nem ezen múlik.
15/21 anonim válasza:
Egyedül miért nem jó? Én egyedül utaztam már külföldre is, és nő vagyok. Nem kell majrézni, biztos vannak helyek, programok, ahova elmennél, tedd meg. Csak az első lépés nehéz.
16/21 anonim válasza:
Én például nagyon sok lányt látok idén is strandokon egyedül, elmennek megmártóznak és napozgatnak.
17/21 anonim válasza:
Strandra mondjuk pont nem mennék egyedül, én rendezvényekre járok, meg utazni, ha van miből. De valóban, vannak, akiknek a strand sem okoz problémát. Nekem mondjuk pillanatnyilag költséges mulatság.
18/21 anonim válasza:
#14 nem is kell kimozdulnod se, h még jobban örülj, mert neten is találhat rád szerelem, nekem sikerült pl. :) igaz, h sokkal nehezebb, de jó volt, míg tartottak :)
19/21 anonim válasza:
Szerzel barátokat, akikkel kimozdulhatsz kicsilány.
20/21 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
(És miért van az első részben mindenki lepontozva?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!