Gáz hogy 22 évesen nincsenek barátaim és párom akikkel kimozdulhatnék így a szüleimmel fogok menni nyaralni is?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 18:03
1/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy erről így vélekedsz!
Miért foglalkozol azzal, hogy ez másnak esetleg gáz vagy nem? Ha eddig nem jöttek össze a dolgok, az azért van, mert még nem jött el az ideje. Fel a fejjel! Mindenkinek lesznek/vannak barátai is párja is! Neked is lesz, csak hagyj ennek is időt! :)
2/9 A kérdező kommentje:
A tesó, azt mondja gáz hogy a szüleimmel megyek nyaralni, de ha nincs kivel.
2014. aug. 12. 18:09
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is ugyanígy voltam, hogy szüleimmel mentem, míg nem lett párom, azzal a különbséggel, hogy nekem nincs tesóm. És a mai napig is megyek Velük bárhova, és nem érzem egyáltalán gáznak!
4/9 anonim válasza:
Azért tartod gáznak, mert mások így gondolják, de téged miért érdekel más véleménye? Ne alacsonyodj le és légy kitartó.
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem tartom gáznak csak kíváncsi vagyok mások véleményre is.
2014. aug. 12. 18:22
6/9 anonim válasza:
Nem gáz... az a gáz, hogy van olyan akinek ez gáz.
7/9 anonim válasza:
nem gáz, hanem szomorú és elkeserítő.
én így élem meg... velem is ez van.
8/9 anonim válasza:
Nem gáz, én is hasonló helyzetben vagyok, de engem nem érdekel ki mit gondol és egyedül mentem nyaralni. Ez volt életem egyik legjobb nyara és még nincs vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!