Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy lánynak már a pasi ismerősei fenyegetnek?

Figyelt kérdés

Öt évvel fiatalabb nálam. És annyira mindene a helyén van. A szépsége, az esze, a mozgáskultúrája. Ha nem beszélhettek vele naponta, akkor a lelkem meghal.

De egy ideje nem ír nekem, és tegnap óta már a fiú barátai fenyegetnek, ha nem hagyom a zaklatást akkor levadásznak.

Én csak ismerkedni akarok, szerelmes vagyok, ennyi bűnöm van. És nekem más lány nem kell.

24/F

2015. júl. 9. 11:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
találkoztál már az asszonysággal?
2015. júl. 9. 13:38
 12/21 A kérdező kommentje:

Egy fesztiválon akadtunk össze, és egyből megfogott az emberségével és a kedvességével meg a hangjával. Utána megkerestem facebookon és bejelöltem. Emlékszem éjszakákon át beszélgettünk.

Aztán tartozkodó lett velem egyik napról a másikra. A születésnapi köszöntömet is ignorálta a múlt héten.

2015. júl. 9. 13:46
 13/21 Noren1989 ***** válasza:

Faszija van, kicsi rigó...

Csak te nem tudsz róla.

25/F

Használd végre az eszedet, ha b_szik visszaírni, nem kell belé feccölni az energiát. Ülj le szépen, csináld a dolgod. Ha akar valamit, majd ír.

2015. júl. 9. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Te mit szólnál, ha egy lány beléd szeretne, aki neked nem jön be és ugyanezt csinálná. Mit szólnál, ha minden nap zaklatna téged. Nem az a bűnöd, hogy szerelmes vagy, hanem, hogy nem fogadod el, hogy nem tetszel neki.

Még ha 14 éves lennél megérteném, de könyörgöm 24 éves felnőtt férfi vagy, ezt ennyi idősen fel kéne fognod.

2015. júl. 9. 14:38
 15/21 A kérdező kommentje:

Annyira üresnek és ötletelenek, magányosnak érzem magam. Egy depressziós időszakból rántott ki ő, de aztán egy másikba taszított.

Nem bírom az egészet. Pedig írtam neki, minden vesszőre, nyelvtani hibára ügyeltem, ezerszer átjavítottam wordbe, amit megfogalmaztam neki.

Nekem csak ő kell, a többi nő olyan szürke és semmilyen számomra.

2015. júl. 9. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Nehéz eset. Nekem 3 ilyen volt. De az idő mindig megoldotta. Mindegyikre azt mondtam, hogy ő az igazi és csak ő senki más. Jelenleg egyik sem hiányzik.

Komolyan számít szerinted, ha van helyesírási hiba a mondatban? Ami számít, hogy TE nem kellesz neki.

Lehet van valakije, lehet nincs, mivel nem kellesz neki lényegtelen.

Ha most ráhagyod és talán 1 év múlva megpróbálod újra, talán van esélyed.

2015. júl. 9. 14:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Lehet írnom kellene egy novellát, amibe szerepelne.
2015. júl. 9. 15:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Értem és akkor mi fog változni, ha írsz egy novellát, amiben szerepel?

Attól majd belédszeret? Biztos nem. Hagyd békén, minél többet foglalkozol vele, annál rosszabb lesz neki is meg neked is.

24 éves vagy, legyél férfi és ne ilyen szerelem lovagja puhap*cs.

2015. júl. 9. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Erre a helyzetre az összes résztvevő mentálisan maszturbál ötpercenként:

- te örülsz, mert elolvassa, és reméled, hogy lehet valami, már ha csak visszaírna, a világot jelentené számodra. A remény erős drog.

- ő imádja az ingyen figyelmet, amit kap, amiért semmit sem kell tennie. A nők imádják a drámát, ebből sokat kap, fellövöd az egóját az egekig, ettől jobb csajnak gondolja magát, imádja, hogy hatalma van fölötted, és pont mivel fölötted áll, sosem lesz vele semmi.

- A fiú ismerősei, akik fenyegetnek, szintén élvezkednek a szituáción, ugyanis azért állnak ennyire a lány pártján, mert úgy gondolják, ha "megvédik" tőled, a lány örökké hálás lesz nekik, és megkapják őt, pedig ők neki csak a dráma részei, szereplők az élete "viharos" történetében, amit a fejében ír folyamatosan.

A lényeg: felejtsd el, semmi nem lesz itt. Beszélgess más lányokkal. Nem tudhatod, kell-e neked más lány, ha meg se próbálsz beszélgetni velük. Töröld mindenhonnan, menj ki, és ismerkedj. Sok a szép lány a világon. Ja és legközelebb ne szerelmi vallomással kezdj :)

2015. júl. 9. 16:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Az előbb voltam hányni. Válaszolt az üzenetemre, megmondta, hogy nincs életem ha egész végig vele foglalkozok. És ha tudnám hogy kell viselkedni, akkor most nem tartanék itt, hogy konkrétan a rendőrséget akarja rámhívni.
2015. júl. 9. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!