Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha ez igaz (lenne), akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ez igaz (lenne), akkor nekem még miért nincs párkapcsolatom? Az itteni teória (avagy tapasztalatok) mire épülhetnek ezek szerint? N

Figyelt kérdés

Társkeresés, ismerkedés. Általában szeretik lenyomni mások torkán a gyk-n lévő nagy tudású férfiak ezeknél a témáknál, hogy egy nőnek, mennyire könnyű párt találni. Sorban állnak a srácok, nekünk csak rá kell mutatni a „legjobb árura”, közben dúskálhatunk a szebbnél-szebb bókokban, amit a szerencsétlen célba nem ért vesztesektől kapunk, természetesen átlagos vagy az alatti kinézettel is. Kérdem én, hogy ennek a mi a valóságalapja? Mert akárhogyan is, de nem azt veszem észre, hogy annyira kapkodnának utánam, holott nem úgy járok-kelek, mint egy zombi, ha megszólítanak vagy szóba elegyedek vkivel az utcán, akaratlanul is, de fülig érő mosollyal kezdek el beszélni. Szóval még azt sem lehet mondani rólam, hogy életunt fapofával lépek ki a házból, hisz a pozitív kisugárzás meg van. Most vagy ronda vagyok, mint a bűn vagy ez az elmélet, úgy ahogy van, otthon a négy fal között összerakott baromság, amit egy többször visszautasított férfi egyed talált ki, majd kezdett el terjeszteni. Mielőtt még jönne a duma, nem ezzel nem csak én vagyok így, hanem elég sok nő/lány ismerősöm küzd ezzel a problémával, hogy nem talál magának senkit, és még udvarlók sincsenek és ők 100%, hogy nem bányarémek.

Nem értem miért kell, hülyeségeket kitalálni csak azért, hogy megnyugtassuk a lelkünket, hogy „ na igen, ez tényleg így van”, ahelyett, hogy kilépnék a szobánkból és körül néznék a világban.

2015. júl. 9. 10:59
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem egyébként ne zárkózz el ennyire a netes társkereséstől. Az is csak egy opció, azok az emberek vannak ott, akik egyébként a hétköznapokban körülötted. Persze türelem játék, meg lehet ismerkedni ott is normális emberekkel. Legrosszabb esetben nem jöttök be egymásnak a személyes találkozásnál. De ha meg sem próbálod, akkor honnan tudod, hogy nem működik?

Nézz utána milyen oldalak vannak, melyiket használják a legtöbben, aztán hajrá. Nem jön be x idő mulva meg törlöd magad.

2015. júl. 9. 15:13
 32/56 anonim ***** válasza:
42%

Rengeteg olyant kérdést olvasni (itt a gyíkon is), hol vannak a normális pasik, miért nem kellek senkinek, hol lehet párt keresni, stb...

Amennyiben megnézed a válaszokat a fele férfi válaszoló feláldozná magát a szent célért, de elvannak hajtva. Aki társkeresőt ajánl szintén elvan küldve Kukutyinba zabot hegyezni. Nem itt akar ismerkedni, nem neten akar, nem ... nem nem és nem...

Nem egy esetben a kérdező kiírta, hogy ne irkáljanak neki leveleket it, őt ez nem hatja meg, neki nem kell vesztes.

6-7 nőt tudnék mondani a közvetlen közelemből, akinél bepróbálkoztam nem egyszer nem kétszer. Szerinted mit kommunikálnak a nagyvilágba? Náluk senki sem próbálkozik (én sem)!

Felteszem te is ilyen vagy, aki neked nem "jó" azt úgy veszed mintha nem is lenne. Sőt tovább megyek a feltételezésben már most tucatnyi megkeresést kaptál, amiket semmibe vettél.

Kérlek javítsál ki, ha tévednék, köszönöm!

2015. júl. 9. 15:19
 33/56 anonim ***** válasza:

"Jó, úgy érzem nektek teljesen hiábavaló bármit is írni. 

Vegyétek csak fel a szemellenzőt és soha ne vegyétek le ;)"

Pici szívem arany csücske! Most miért piszkálsz minket? Nézd, elhiszem, hogy zavar a vádaskodás (vagy mit is írtàl az elöbb) de ha az élet ezt ezt nevelte belénk, tudod a csalódások meg, a lányok ahogy szivatnak minket, rondákat. Ne várd el hogy másképp áljunk a nőkhöz.

2015. júl. 9. 15:20
 34/56 A kérdező kommentje:

Akkor megkérnélek szépen, hogy ne írj többet. Teljesen felesleges, mert csak fújod a magadét, más véleményét magasról lesz*rva. Nem kell, köszi.

Így ahogy láttam, vkinek nagyon nem tetszett a kérdésem, erre kiírta, ellopva a kérdésben leírt tartalmat is :).

Sírjak? Nem inkább nevetek. Nem fogok találgatni, melyik elkeseredett lehetett.

2015. júl. 9. 15:31
 35/56 anonim ***** válasza:
45%

" Teljesen felesleges, mert csak fújod a magadét, más véleményét magasról lesz*rva." Te is ugyan ezt csinálod.

(ezt még leírtam, de ez után békén hagylak;))

2015. júl. 9. 15:39
 36/56 A kérdező kommentje:

Már leírtam, hogy a netes társkeresést egyszerűen nem tudom komolyan venni. Bárki ülhet a gép mögött, bárki felhasználhatja más képeit, bárki állíthat magáról bármit. Időpocsékolás, főleg ha még mellé több km is van köztünk. Sajnálom.

A valós életben szeretnék embereket megismerni, ahol láthatom a másikat, szerkesztett vagyis hamis fotó nélkül, a gesztusait, a mimikáját, a reakcióit. Nem egy virtuálisan megalkotott profilra vagyok kíváncsi.

Nincsenek még mindig pasik a közelemben, egy fiú barátom van, akivel beszélek. Nem tudom, miért kell d ezt csinálni. Kétségbe vonjátok a szavam, de azért próbálkozzak a neten...ellentmondás.

Összvisz 3-an írtak, ha ennyire érdekel az a "tucat".

2015. júl. 9. 15:41
 37/56 anonim ***** válasza:
46%
Egy nőnek igenis könnyű párt találnia, ha nincsenek irreális elvárásai, és esélyt ad átlagos vagy az alatti férfiaknak. Ja nem, átlag alatt senki sem kap esélyt, mert átlag alatti külsőre. Lehet, hogy belsőre nagyon jó, de a külső mindent determinál. Ezt tapasztalom folyamatosan, hiszen alacsony vagyok és ocsmány, így 28 évesen sem volt még egy randim sem.
2015. júl. 9. 15:51
 38/56 anonim ***** válasza:
82%

79%-os vagyok, és lány :) mielőtt még...

Na, hát a netes ismerkedésnek sem kell olyannak maradni amilyen. Tehát valaki szimpi pár levél után lebeszélsz vele egy talit és kész. Persze biztonság kedvéért nappal, és forgalmas helyen, pl kávézó, mert igen az ördög nem alszik. De nem szabad mindenhez ilyen elutasítóan állni. Amit írtál ellenérvek azok az életben is megtörténhetnek. Pl. odamegy hozzád a pasi, szimpi kedves stb, a végén mreg kiderül hogy nős, vagy van barátnője. Az ismerkedés zsákba macska bárhol is teszed. Ha nem adsz esélyt egy ismeretlennek, akkor soha nem tudod meg mi lett volna ha. És a személyes ismeretlen is csak egy ismeretlen.

Ne értsd félre nem akarok ódákat zengeni itt a netes ismerkedéstől, mert tisztában vagyok vele mennyi a hülye. De kérdezem én, hol nem? :)

Csak okosan kell csinálni, mint mindent és rendben lesz. Ha tényleg szép, kedves okos csaj vagy tuti kapsz majd pár levelet, aztán meglátod mi lesz.

2015. júl. 9. 15:51
 39/56 anonim ***** válasza:
39%
Már leírtam, hogy a netes társkeresést egyszerűen nem tudom komolyan venni. Bárki ülhet a gép mögött, bárki felhasználhatja más képeit, bárki állíthat magáról bármit. Időpocsékolás, főleg ha még mellé több km is van köztünk. Sajnálom. akor még is hol akarsz ismerkedni? ki ül a gép mögött? az utcán is lehet sorozat gyilkos google képkeresőről hallotál már? rengeteg pár talált már neten egymásra még itt gykn is te menthetelen eset vagy így soha nem lesz senkid se
2015. júl. 9. 19:59
 40/56 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, ismerek egy eladó boltos lányt, aki az idős férfi munkatársammal bájolog napi szinten, én meg fiatal srác vagyok, és rám a lány magasról tesz... Szerinted ezek után mit kellene gondolnom a mai fiatal lányokról?... Miért az idős férfival kedves, amikor nyilvánvaló, hogy biológiai értelemben attól már nem igazán várhat semmit?!... Ki tud ebbe logikát belelátni?...
2015. júl. 9. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!