Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettes lány 25 km-re? Sose ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettes lány 25 km-re? Sose ér rá találkozni! Hagyjam a fenébe? Mit csináljak már?

Figyelt kérdés
Január óta beszélgettek vele facebook-on 25 km-re lakik tőlem, szóval múlt héten mondtam neki össze futhatnánk az egész héten azt mondta nem ér rá, facebook-on meg láttam hogy bicozni volt ismerőseivel. Azt mondta ö nem tud előre tervezni, Hétvégén pont oda megyünk szórakozni tesómékkal ahol ő lakik mondtam össze futhatnánk, erre megint írta hogy vendégek jönnek hozzájuk meg ö se tudja hogy lesz! Érettségi előtt meg azt írta érettségi miatt nem ér rá. Létezik hogy valaki ennyire elfoglalt vagy csak élvezi hogy szívat engem? Én úgy érzem biztos van elfoglalt ember de nem létezik hogy annyira nincs ideje hogy egyszer találkozunk az életbe. Akkor hagyjam a fenébe? Mi volna a megoldás, nem keressem egy darabig igaz? Vagy próbálják találni mást? 22F 18L

2015. júl. 7. 23:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én már írtam sokszor! Sose lett belőle semmi.
2015. júl. 8. 10:06
 22/25 A kérdező kommentje:
Kérésed teljesült meg írtam neki most utoljára! Hétvégén is megyünk oda ahol ő lakik, este koncert lesz! De ha meg látom biztos levegőnek nézzem főleg úgy azok után hogy ő azt mondtam vendégek jönnek hozzájuk.
2015. júl. 8. 10:10
 23/25 anonim ***** válasza:
most meg van rá esély h találkozz vele és nem élsz a lehetőséggel? ha össze futsz vele akk dumáljatok. A viselkedéséből rá fogsz jönni h mivan :) ha flegma lesz vagy úgy érzed h csak kényszerből dumál veled akk hagyd ott :D véleményem szerint csak húzza az agyad. Ha sokáig játszátok ezt akk egy idő után befogja nyögni h összejött valakivel (lehet pont a pizzás gyerekkel)... adj neki egy utolsó esély, ha valami nem jó akk meg hagyd a francba..
2015. júl. 8. 16:24
 24/25 A kérdező kommentje:
Hát én találkoznék vele de nem rajtam múlik. Akkor meg jöjjön össze vele, akkor találok mást.
2015. júl. 8. 16:39
 25/25 A kérdező kommentje:

Utoljára rákérdeztem ezt kaptam válasznak!

Ez volt 8-án!

ezt írtam neki

Szia!

Husi

akkor mikor érsz rá? vagy időd már nem igazán lesz én megértem akkor csak mondmeg

Ez tőle van.

szia

jönnek a rokonok ezt ma tudtam meg

hétfőn kereszt apám jön

még mindig nem tudok semmit sem

aztán beszéltünk pár sort és ezt írta

hiába kérded hogy mikor érek rá

azt sem tudom hogy a holnapi napom milyen lesz

2015. júl. 14. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!