Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettes lány 25 km-re? Sose ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettes lány 25 km-re? Sose ér rá találkozni! Hagyjam a fenébe? Mit csináljak már?

Figyelt kérdés
Január óta beszélgettek vele facebook-on 25 km-re lakik tőlem, szóval múlt héten mondtam neki össze futhatnánk az egész héten azt mondta nem ér rá, facebook-on meg láttam hogy bicozni volt ismerőseivel. Azt mondta ö nem tud előre tervezni, Hétvégén pont oda megyünk szórakozni tesómékkal ahol ő lakik mondtam össze futhatnánk, erre megint írta hogy vendégek jönnek hozzájuk meg ö se tudja hogy lesz! Érettségi előtt meg azt írta érettségi miatt nem ér rá. Létezik hogy valaki ennyire elfoglalt vagy csak élvezi hogy szívat engem? Én úgy érzem biztos van elfoglalt ember de nem létezik hogy annyira nincs ideje hogy egyszer találkozunk az életbe. Akkor hagyjam a fenébe? Mi volna a megoldás, nem keressem egy darabig igaz? Vagy próbálják találni mást? 22F 18L

2015. júl. 7. 23:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

Kérdezd meg, hogy egyáltalán van-e kedve találkozni, vagy inkább csak chatelni!

Ő sose kezdeményezte a találkozást?

Hány órát beszélgettek egy héten telefonon?

És írásban?

2015. júl. 8. 02:34
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
7 hónap alatt a legnagyobb távolság is belefér, itt csak 25 km-ről beszélünk. Olyan nincs, hogy soha sincs ideje. Úgy kellene mondani, hogy rád nincs ideje (neki ennyire vagy fontos).
2015. júl. 8. 05:53
 13/25 anonim ***** válasza:
32%

Nem veszed észre magad,Te madár????

Küld el a csajt a.....

2015. júl. 8. 07:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök egyértelmű a dolog, csak félsz megtenni a lépést.... ! Hagyd.
2015. júl. 8. 09:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Áprilisban ment szét a barátjával, aztán kérdeztem érettségi előtt folyton az volt az indok hogy tanul most érettségi után sincs idő. Már tényleg meguntam az egészet, múltkor is itt voltak az én városomban 26-án pizzázni. Egy sráccal aki ír t neki az üzzenőfalra hogy sok sikert drága. Most meg ö össze is fut vele és ha én ezt meg mondom ö azt mondja összefutot vele csak ... helyen. Én nem is írok neki, olyan idegesítő, amúgy se valami szép. Akad nekem sokkal jobb is.
2015. júl. 8. 09:22
 16/25 anonim ***** válasza:
13-as : Gratulálok, te Veréb , meg a szövegértési képességedhez is !
2015. júl. 8. 09:22
 17/25 anonim ***** válasza:

15: De vedd észre, hogy átugrasz egy fontos momentumot. Miért vagy benne biztos, hogy egyáltalán AKAR Veled találkozni, ha meg se kérdezted erről?

A _mikor_ kérdése az csak ezután jön! Persze, hogy nem jó neki semmikor, ha egyáltalán nem is szeretne találkozni!

Előbb ezt kéne tisztázni vele.

Sok reménykedést és életidőt megspórolnál vele.

2015. júl. 8. 09:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát rákérdeztem akar-e velem találkozni! Ö azt mondta idáig hogy majd érettségi után. Kérdeztem akar-e találkozni vagy csak kifogás, azt mondta ö akar csak nincs ideje és nem tud előre tervezni. Ö állítólag akar találkozni, de mondtam találok akkor jobban én biztos nem keressem vagy 2 hétig. Ha meg nem keress logók mással.
2015. júl. 8. 09:31
 19/25 A kérdező kommentje:
Meg hogy sokan akarnak vele találkozni meg ilyenek. Hát akkor találkozunk velük. Ennyi!
2015. júl. 8. 09:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát az érettséginek 2 hete lett vége vagy 1?

Tedd le a garast, hogy Te akarsz találkozni, szóljon, ha ő is. És akkor onnantól lógj mással, aztán jelentkezik, ha akar.

2015. júl. 8. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!