Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye olyan fiúnak, aki nem izmos és még izmosodni sem tud?
Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 08:23
11/20 A kérdező kommentje:
De ha nem tetszik amit a tükörben látok és soha, egyszer sem kapok pozitív visszajelzést a lányoktól, úgy nem lesz önbizalmam.
2015. júl. 7. 10:09
12/20 TallandThin Boy válasza:
Hát valami látszik, de már elég lassan fejlődök. A lényeg viszont, hogy a barátnőmnek tetszem.
13/20 anonim válasza:
persze, hogy van esélye, rengeteg vékony pasinak van barátnője, ugyanúgy, mint kövérebb pasinak is :)
és nem, nem a pénzen múlik.. nézz szét az utcán
14/20 anonim válasza:
Ez a "nem tudok izmosodni" ugyanaz, mint a kövéreknél a "nem tudok fogyni".
Tehát valamit akkor rosszul csinálsz, hacsak nem valami betegség miatt nem sikerül.
De szerintem nem feltétlenül ezen múlik, nem hinném, hogy mindenki csak az izmok alapján választana párt
15/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem eszek elég fehérjét, de ha belegebedek sem tudok több pénzt összeszedni jelenleg.
2015. júl. 7. 10:54
16/20 anonim válasza:
11# És téged miért érdekel más véleménye? Miért másoknak akarsz megfelelni és miért nem önmagadnak? Miért akarsz görcsösen mindenkinek megfelelni? Na ezért nincs neked barátnőd, mert magadat is semmibe nézed, akkor miért várod el hogy más nézzen valamibe?
17/20 A kérdező kommentje:
nem másoknak akarok megfelelni, kigyúrtan tetszenék magamnak, de az istennek sem akar sikerülni
2015. júl. 7. 11:06
19/20 anonim válasza:
A kiszemeltem gyakorlatilag vékonyabb még tőlem is :D De engem egyáltalán nem zavar. Amikor lelkileg és érzelmileg eljutottok egy olyan szintre, hidd el nem a külső számít :)
20/20 anonim válasza:
Nem, egy vékony fiúnak is nagy esélye lehet. Egyedül a kövéreknek van sokkal nehezebb dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!