Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az egyetemi tanáromba. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Félév eleje óta iszonyatosan tetszik és bejön nekem. Úgy érzem kölcsönös a szimpátia, mert az óráin többször is nézett(mondhatni bámult) engem.Ez ennyiben sajnos ki is merült. Nem vagyok túl tapasztalt párkapcsolati témában, nem tudom ez neki jelentett-e valamit. Kb 6-7 év korkülönbség lehet köztünk, én 21 éves vagyok. Többet nem fog tanítani.
Kérdésem, hogy mit tehetnék, hogy jobban megismerjem? Vagy el kellene felejtenem? Ahhoz, hogy facebookon bejelöljem túl gyáva vagyok.
Ha valaki volt hasonló helyzetben vagy tudna hasznos tanácsot adni, azt megköszönném. :)
2015. júl. 5. 22:59
11/14 A kérdező kommentje:
Írj nekem Te, kedves utolsó! :)
2015. júl. 7. 18:07
12/14 anonim válasza:
írok a tanárodnak a nevedbe ,segítek csak mond :)
13/14 anonim válasza:
Egyetemi tanárként még nem volt szerencsém szerelmes diáklányhoz, pedig ez a fétisem.
14/14 anonim válasza:
Na, történt azóta bármi? :)
Privátban is írhatsz, ahogy gondolod. Csak érdekel, hogy mi lett végül, milyen fejlemények vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!