Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ertek mar meglepetesek netes ismerkedes teren?
Sajnos élő találkozásra még nem volt lehetőségem. :(
Max olyan történt, hogy hosszú beszélgetések után láttam csak róla képet és sokkot kaptam, annyira nem volt szép.
Jah...
Leült velem szemben mosolyogva és majdnem kicsúszott,hogy "Hát te meg ki vagy?" :D
Nem volt ronda,csak...más.
Igen. Nekem valahogy az a tapasztalatom, hogy ha 1 olyan kép van, amin valamiért nem tetszik az illető (nem is a külseje, hanem akár csak a kép hangulata), akkor pont olyan lesz, hiába van még 10 fotó mellette, ami nagyon bejön. Épp ezért (vagy ennek ellenére) igyekszem a fotóknak nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
Egyszer találkoztam olyannal, akiről kiderült, hogy fiatalabbnak mondta magát, más nevet mondott, de ami ennél is fontosabb volt, elhallgatta, hogy van egy vele élő lánya. (Ami különösen röhejes volt, az az, hogy a randi első 20 percében kb. 5-ször kérdezte meg, hogy mit is mondott magáról abban a szövegben, amit találtam róla:S
# 8: Nekem egyszer a pasi azt felejtette el közölni, hogy nős... igazából nem szándékosan, hanem annyi mindenkivel levelezett, hogy nem emlékezett rá, kinek mondta és kinek nem. Aztán egyszer csak teljes természetességgel kezdte el mondani, hogy a "feleségem így meg úgy, tudod..."
Hát nem tudtam, eléggé meglepődtem... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!