Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem komoly kapcsolatot találni?
22 éves vidéki lány vagyok, jelenleg Pesten tanulok az egyik jogi karon.
A külsőmet tekintve átlagos vagyok. Középhosszú barna haj, barna szemek, szabályos arc. 160 centi magas vagyok, és 52-56 kiló között mozog a súlyom.
Az átlagnál kicsit érzékenyebb vagyok, néha sírdogálok apró dolgok miatt. Emellett jó a humorom, bár kissé fanyar. Ha adnak rá okot, kicsit féltékeny vagyok.
Szeretek kimozdulni, sétálgatni és kirándulni, rendszeresen futok. Van egy kutyám, így rendszer van az életemben.
Vágyom egy komoly kapcsolatra, összeköltözéssel előbb-utóbb házasságra, gyerekekre.
Nem rég ért véget egy kapcsolatom pont ezért, mert ő nem akart velem összeköltözni (20 éves, teljesen érthető), én meg nem bíztam benne annyira benne, hogy még 3-4 évet várjak rá.
Most kicsit kétségbe vagyok esve, hogy nem vagyok elég jó.
Nagyon nem. :D
Más is így járt, mint én? :/
Szimplán ismerős volt a háttérsztorid...tudom hogy 1 a millióhoz az esély hogy ismernélek, azért is kérdeztem, de ezek szerint nem.
Egyébként nem aggodék a helyedbe, előbb utóbb úgyis leszólít majd valaki akivel közös a szimpátia. Lehet hogy évek...:D de biztos vagyok benne!
Ez az évek dolog annyira nem tetszik... :D
Remélem igazad lesz.
"Szeretek kimozdulni, sétálgatni és kirándulni, rendszeresen futok. Van egy kutyám, így rendszer van az életemben. "
Igaz, biztos nem évek. Ezeket továbbra is űzve szinte bármelyik nap leszólíthatnak...kis mosolynál több nem is kell! Légy nyitott meg a többi ilyen maszlag amit el szoktak ilyenkor mondani.
Sok sikert :)
Köszönöm nektek!
Nagyon remélem találok valakit. :)
Mozdulj ki, meg a hasonló okosságok...
Én 12 órában melózok, ezután például rohadtul nincs kedvem kimozdulni. Hétvégén elmegyünk barátokkal szórakozni, na de egy buliban rálelni a nagy ő-e... hát azért az sem túl egyszerű dolog. Rendszeresen futok estefelé, miközben óhatatlanul összetalálkozom pár lánnyal, aki szintén fut, vagy sétál, kutyát sétáltat. De én tök hülyén érezném magam a helyükben, ha egy fószer fut felém, aztán megáll, előttem, és lihegve leszólít, hogy: "Olyan jól áll a kezedben az a skót juhász!" Vagy mit? Vagy hogy? Biztos ezért nincs barátnőm. :) Amikor volt, őt sem így "szedtem össze". Na de akkor még csomó időm volt. Akinek nincs, mert dolgozik, az mit csináljon? Hokizzon, meg egyéjszakásozzon? Nehéz dolog ez a párra lelés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!