Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért emelgetik a fiúk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért emelgetik a fiúk a vékony nőket?

Figyelt kérdés
Van a társaságomban egy nagyon magas, piszkafa lány. Nem azt mondom hogy csúnya de tényleg nincs sok mindent fogni rajta. Úgy vettem észre hogy a fiúk szeretik őt felkapdosni. Baráti társaságunkból fiúk vagy friss ismerős fiúk stb. nem flörtölnek egymással vagy vannak egymással mégis fogják és emelgetik őt mint egy menyasszonyt és cipelgetik egy kicsit. Nem tudom miért csinálják ilyenkor a fiúk? Tetszik nekik a lány vagy csak fitogtatni akarják az erejüket hogy egy piszkafát is elbírnak? Én a barátnőimmel átlagos testalkatúak vagyunk, minket senki sem mer emelgetni.
2015. júl. 1. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
"minket senki sem mer emelgetni" Tehát szimplán irigy vagy.
2015. júl. 1. 11:15
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Mer' megtehetik, azért.

25/F

2015. júl. 1. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Mit jelent az átlagos testalkat? 50kg vagy 80kg? mindkettő átlagosnak mondható...
2015. júl. 1. 11:23
 4/8 A kérdező kommentje:
hát mondjuk vagyunk barátnőmmel olyan 172 cm körül, 60 kg. Oké van rajtunk talán egy kis felesleg. A lány jóval magasabb és 54 kg. Ezt tudom mert megkérdeztem tőle.
2015. júl. 1. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretik tapizni a csajt
2015. júl. 1. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, mert azt hiszed hogy a fiúknak csak az jön be, ha van egy lányon mit fogni, tévedsz. Nem mindenkinek, ahogy nekem se. Nem hiszem, hogy ezzel akarták az erejüket bizonygatni, vagy bármi ilyesmi.

Attól, hogy neked "piszkafa", másnak még lehet szép :) Ahogy te is mondtad: elméletileg nem csúnya (bár látatlanba nem tudok semmi konkrétat nyilatkozni)

Valószínűleg tetszik nekik a csaj, ezellen túl sok mindent nem tudsz tenni :/

Lehet te is tetszel másnak, csak éppen nem emelget :D

2015. júl. 1. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínű tetszik nekik. Sok fiúnak jönnek be a vékony lányok és soknak a husisabbak.
2015. júl. 1. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
És ez mit fáj neked? És miért kell bántani? Mert "piszkafa"? Lehet ilyen alapjáraton a testalkata, nem tehet róla, de attól még ő is lehet valakinek szép. Bezzeg ha téged valaki ledisznózna fel lennél háborodva.
2015. júl. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!