Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy nő nem talál magának pasit mert csúnya?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 19:09
11/16 anonim válasza:
A legtöbb nő inkább önbizalomhiányos, és saját magát húzza le. Már aki csúnyának tartja magát. Tényleg nagyon nehéz olyat találni, akire azt mondanám, hogy ronda. Nem azért, mert bárki megfelelne, hanem mert mindegyikben van valami plusz, ami a mínuszt ellensúlyozni tudja. Persze ez csak az én tapasztalatom.
12/16 anonim válasza:
Utánam nem érdeklődött még senki, pedig csúnya nem vagyok, csak kövér.
(Ami végülis egyenlő a csúnyával.)
13/16 anonim válasza:
En is dagi vagyok, es ez nem tetszik senkinek. Szoval igen.
14/16 anonim válasza:
Nem létezik. Én tele voltam a szebbnél szebb nők társaságával,de mindegyiket sokkal csúnyábbakkal csaltam...
15/16 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Gratuláálok a megcsalásdi felfogásodhoz..de megkérdezhetem, hogy miért volt jobb egy csúnya nö?
16/16 anonim válasza:
Nincs olyan nő, aki nem talál pasit. Mindegy, mennyire ronda, mennyire igénytelen, mennyire akármilyen...
Minden nő talál magának valakit. Mindegyik. Csak az olyan is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!