Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy itt is többször jókat beszélgetek értelmes lányokkal, de valami mindig közbeszól?
Nem egyel beszélgettem már régebben is jókat itt, vagyis leveleztem. Pl. tegnap is egy tök értelmesnek tűnő lánnyal egy kérdés során elkezdtünk privizni. Mondta, hogy nagyon okos vagyok, jókat irkálunk. :) Mondtam neki, hogy átmehetnénk akkor más csatornára, mert ez nem a legjobb platform levelezni, filózgatni itt. Írta, hogy ő is ilyen filózgatós alkat, szereti fejleszteni magát.
Aztán egyszer csak bealudt, amire nem rágtam be, mert mit tehetne róla? Ma reggel meg annyit írt csak, hogy, bocsi, hogy bealudtam, amúgy nem szeretek mailozni. :D És egy ilyen smile.
Kérdésem: ha egy utolsó nőgyűlölő szemét lennék, akkor vajon nagyobb érdeklődéssel reflektálna vissza a lány? Azt akarom ebből kihozni, hogy nem értem, miért akad meg egy kölcsönösen jónak tartott levelezés, amiben igényesebb témákról is beszélgetünk. Miért van ilyen igazságtalanság, hogy ha én veszem a fáradtságot, hogy műveljem magam, érdekes személyiséggé fejlesszem önmagam, akkor kb ugyanolyan elbírálásban részesülök, mint az itt feltobzódott nőgyülölők, akik semmibe nézik a nőket, nem tisztelik őket? Ez már nagyon fáj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!