Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ebben a kategóriában kevés a normális válaszoló?

Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

A kérdésedre válaszolni nem igazán tudok, de lefestem az itteni körképet.

Adott az első csoport, a nőgyűlölőké. Ők azok, akik mindenből kihozzák azt, hogy minden nő ribizli, meg mindegyik kihasználja a férfiakat. Ők azok, akik állandóan azt szajkózzák, hogy csak akkor kerülhet bárki párkapcsolatba a férfiak közül, ha minimum két Audija van, de azért illene egy harmadikat is a garázsban vagy az udvaron tárolni, mert ugye bármikor jól jöhet. Mármint úgy értem, hogy nemcsak a kétemeletes családi házad garázsában, hanem a balatoni, Tisza-tavi és külföldi nyaralódban is állnia kell valaminek.

Aztán van a másik brigád, akik tökéletesek. Mindenre tudják a választ és azt is, hogy a kérdező az miért gyökér. Ha nem az, akkor is meg lesz magyarázva, hogy az. Nincs vita. Rendszerint ők magyarázzák meg mindenkinek, hogy ha valaki nem szép, annak tudtára kell hozni a lehető legtaplóbb módon, mert annak nincs értelme, ha értelmesen elmondod neki, arról meg végképp ne is álmodozzunk már, hogy esetleg tippeket adjon, hogy hogy hozza ki magából a legtöbbet az ember.

Harmadik kategóriába a sikerteleneket sorolnám. Nem nőgyűlölők, de teljesen irreleváns válaszaik vannak és mindenhol megragadják az alkalmat egy kis siránkozásra. Joggal ostorozom őket, mert egy időben én is ide tartoztam, aztán rájöttem, hogy ettől semmi nem lesz jobb. És tényleg nem is lett jobb, de rosszabb se, mert ugyanúgy egyedül vagyok még így a nyár közepén is. ...ja hoppá...

Talán külön lehet venni azokat, akik állandóan buliba vagy sportolni küldenék az embereket - őket, amíg frappánsabb elnevezést nem találok, hívjuk társaságfüggőknek. Ha neten akarsz ismerkedni, akkor alapból lúzer vagy, ezt jegyezd meg, kifogás és kivétel nincs. Ha pedig társkeresőre akarsz regisztrálni, akkor itt az ideje előkészíteni egy kötelet, mert te bizony, amigo, emberileg nulla vagy és semmi helyed a társadalomban. Még ilyet, valaki egy társkeresőt arra akar használni, amire ki lett találva... felháborító.

És végül itt egy jelenség, amire nem sikerült még magyarázatot találnom. Nincs. Egy. Darab. Olyan. Válasz. Se. Ebben az egész kategóriában, ami nincs lepontozva. Én amióta ide irkálgatok, azóta 5%-ot esett a megbízhatóságom, de elég szétnézni és látni lehet, hogy senkinek sincs ~70%-osnál jobb értékelése. Akinek igen, az nem jár ide elég régóta (én úgy 3 hónapja nézelődök itt).

2015. jún. 27. 17:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Jajajajaja, ááááállj, sztooooj! Kifelejtettem azokat, akik mindig, MINDENRE a kisugárzást tartják válasznak. Nem néz meg senki az utcán? A kisugárzásod miatt van! Le se tudom rázni magamról az ellenkező nemet? A kisugárzásod miatt van! Csúnya vagyok? A fenéket, a kisugárzásod rossz! Túl szép vagyok? Dehogy, csak szép a kisugárzásod!

Komolyan, néha azt hiszem, hogy valami fizikai-kémiai tudományos oldalt olvasgatok, mindenütt csak sugárzásokról, reakciókról, kémiáról olvasni itt.

2015. jún. 27. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért sokszor a kérdések is érezhetően értelmetleekn vagy kitalációk...
2015. jún. 27. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es és te melyik kategória vagy?
2015. jún. 27. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok olyan kérdés van, ami igénytelen. pl. a "megszopat", "leszopni" és hasonló szavakat nem értem, minek tűrnek meg itt a kérdésekben. Aki mégis ilyenekről akar dumálni, azoknak kéne egy külön szexfórum. Mert ez az igénytelenség teteje. Hogy lehet egyetlen oldalon szó a tudományról és erről is? Ja, a szolgáltatónak jó, hogy minden egy helyen van és jó sokan látogatják az oldalt. De az ilyen igénytelen kérdésekre és hasonlókra direkt írok nem normális választ. Ami tényleg értelmes kérdés és tényleg segítséget vár a kérdező, arra normálisan szoktam írni.
2015. jún. 28. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!