Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ez titeket elriaszt?
8 hónapja vagyok szingli. Az utóbbi 8 hónapban bizony nem találkoztam olyan pasival akivel kölcsönösen lenyűgöztük volna egymást, akivel úgy éreztem volna, hogy igen, ő kell.
Mikor valakivel ismerkedem, meg szokták kérdezni hogy mióta, és hogy hogy szingli vagyok. Mikor ezt elmondom, kicsit úgy érzem megijednek a pasik. Volt aki konkrétan azt mondta, "biztos nem érem el a mércét nálad, ha másnak sem sikerült", illetve volt aki csak nyugtázta az infót, aztán egyszer csak "feladta", pedig előtte nagyon jól alakult minden.
Számotokra ez riasztó dolog? Nem kéne ezt elmondanom ha valakivel randizok?
21N
Miért lenne ez riasztó.
A többieknek egy csak egy ürügy volt, hogy rád hárítsák azt, ha ők nem tudnak veled összejönni.
Nem is kérdezném, hogy mióta vagy egyedül. Lényeg, hogy akkor egyedülálló vagy mikor ismerkedünk és ez a lényeg.
A múltad ilyesfajta megbeszélését ráérnénk később is megvitatni.
nem hinném,hogy ez a riasztó
valami egyéb is felmerül
Úgy érzed a nyolc hónap sok?Dehogy az.
Olyan pasival randizz akinél ez a szám magasabb.
Biztos azt hiszik, van valami oka. Hogy megetted az előzőt, vagy valami hasonló :) Én 9 hónapja vagyok egyedül, azóta egy lánnyal beszéltem, aki kicsit is tudott érdekelni... csak éppen három országgal arrébb él.
Ha valamelyik srác helyében lennék és nekem mondanád, megkérdezném, miért vagy egyedül, miért ért véget az előző kapcsolatod és egyáltalán ennyi idő alatt túl tudtad-e rajta tenni magad. Ezután hagynám a kérdést békében nyugodni, elvégre a múlt a múlt, a jelen pedig kettőnk dolga lenne. Ha látszana, hogy nyitott lennél egy új kapcsolatra, ki kellene próbálni, mi lenne belőle.
De ez csak az én véleményem.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!