Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők észre sem veszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők észre sem veszik az embert, ha nincs sportos testalkata?

Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Sajnos nem,le sem szarják pedig azért vannak olyanok(és itt most nem a kövérségről beszélek),akiknek genetikai okai vannak annak,hogy nem olyan például.Ha olyan könnyen menne nekem is,mint az ismerőseimnek,akkor már rég én is olyan lennék.

Csak felszedni nem tudok egyetlen kilót sem,de nem részletezem.

2015. jún. 24. 21:03
 12/23 anonim ***** válasza:

Utolsó: párom sokáig ilyen helyzetben volt, mióta segítek neki normálisan kajálni, orvosnál volt, stb. +10 kilónál jár 1 év alatt...nem sok, de haladás. És mint írtam, még mindig jobb, ha valaki vékony, mint kövér....annál undorítóbb nincs

És ha azt mondod, hogy nem, nálad esélytelen a hízás...nem esélytelen, csak nem próbáltál ki még minden lehetőséget. Ha kell, napi 4-5ezer kalóriát kell megenni, de el lehet érni a célt.

2015. jún. 24. 21:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Ennyi, olyan nincs, hogy valaki ne tudjon hízni, ha nem beteg (ha meg az, akkor szedjen rá gyógyszert). Egy sportos-vékony testalkatot bármelyik vézna srác össze tud hozni kellő kitartással.
2015. jún. 24. 21:30
 14/23 anonim ***** válasza:

14-es.

Biztos majd te fogod nekem megmondani. Igen lenne lehetőség rá,csak ahhoz több órát kellene naponta a kondiba töltenem,ennem egész nap,és mellette még dolgozni+az egyetemen teljesíteni...

Szerinted van mind erre időm? Nincsen elárulom neked,örülök ha a nap végén munka után +tanulás után kidőlök az ágyba maximálisan kimerülten.

Nyilván a lehetőségeimhez képest mérten próbáltam ki már anno is az edzést,volt rá heti 2x1-2 órám,és ettem amikor volt időm rá mindig.1 kiló nem jött fel rám. :/

De nem vitatkozom róla,mert felesleges.Ha lenne időm rá,nyilván egész nap erre törekednék,de esélytelen.Maximum a naplopóknak van erre idejük és energiájuk.

2015. jún. 24. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

Több órát? Heti 3x1 óra edzéssel híztam 70 kilóról 85 kilóra kevesebb mint egy év alatt (és ebben volt otthoni edzés is, nem csak konditerem). Ja, és mellette dolgoztam.

Aki igazán akar valamit, az megcsinálja, aki nem, az meg kifogásokat keres.

2015. jún. 24. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
én heti 4x1-2 órát lejártam, zabáltam mint állat, húsokat,pizzát,gyrost,tésztát,rizst, csak híztam, nem izmosodtam. semmi értelme, csak pénz és időkidobás, akinek jó a genetikája, az mindenhogy izmos, akinek nem az meg sosem lesz, csak szteroidokkal. tapasztaltam ezt az ismerőseim körében.
2015. jún. 24. 21:37
 17/23 anonim ***** válasza:
60%

Nyugi amúgy sem vesznek észre! xD Ha meg igen, akkor sem tesznek semmit, szóval krvára mindegy mennyire vagy sportos:D :D

-Egy valóban "jó pasi"

2015. jún. 24. 21:39
 18/23 anonim ***** válasza:
HÍZNI lehet, de minek?? nem mindegy, hogy sovány vagy zsíros? szar mindkettő. az izmosodás, az más tészta. és itt most nem a zsíros parasztizomról beszélek ami nekem is van, hanem a szép formás szálkás izomzatról, ami a nőknek tetszik és amit a sportos alkat alatt értenek.
2015. jún. 24. 21:39
 19/23 anonim ***** válasza:
53%

Engem zavarna, ha a parom nem lenne sportos. Egyutt jarunk edzeni, es lassan mar nagyobb a karom, meg a labam, mint egy-ket ferfinak, persze ehhez hozzajon, hogy valoszinuleg a vekony/husibb sracok szerint ez mar "ferfias" es undorito:)

Egyebkent heti 5 nap 2x vagyok lent a teremben suli mellett. Igen, 5kor kelek, es 11kor kerulok agyba. Sokan vannak meg igy, de persze kifogas mindig van. Aki izmosodni akar, az szakit ra idot, aki meg nem, az azt mondja nem birok hizni. Szerintem nem olyan nehez napi 5x enni, ha azt vesszuk, hogy gondolom a reggeli otthon siman lemegy, kardiozni nem kell, mert vekony vagy, szoval eleg heti 4-5 edzes. Szoval reggeli megvan, gondolom tizoraizni + ebedelni tudsz a melohelyeden, uzsi ha nagyon nincs ido egy adag feherje, es otthon vacsora, maris megvan a napi 5 minosegi kaja. Kell ehhez kb fel kilo csirkemell naponta, ami legyen 800ft rossz esetben, meg mondjuk 250g rizs, az kb 200, meg a zab, az 400forint korul van egyhavi adag, a feherje draga, de lehet helyettesiteni turoval, cottage cheesezel, ami szinten kb 300 Ft. Vagyis az egesz napi etkezes megvan 2000 ftbol nagyon max, akkor mar ettel zoldseget, gyumolcsot, vitamint.

Persze idoigenyes allandoan fozni, szoval inkabb sirjon itt mindenki tovabb, hogy 20onevesen tele tesztoszteronnal nem bir magara izmot pakolni.

2015. jún. 24. 23:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Es kinek van havi 56 ezer forintja csak erre?:) Plusz a berlet es, maris 60 felett vagyunk. Nem az a tipus vagyok aki leszol es nem csinal semmit, en is edzek kemenyen szinte minden nap, de nem tudom finanszirozni a kajat ami a komolyabb izmosodashoz kellene. Ezt is fel kellene fognotok..
2015. jún. 24. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!