Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők észre sem veszik az embert, ha nincs sportos testalkata?
Egyénfüggő.
Az én barátom nem sportos, lusti. :)
Ez nem így működik. Valaki a sportos testalkatra figyel fel, valaki a helyes arcra, valaki a szép szemekre, tekintetre, valaki a pénztárcára.
Én fiúként a kedves/különleges arcot veszem észre leginkább egy lánynál. Az tetszik, ha ránézek egy lányra, és kedvesség árad belőle, nem flegmaság. Hiába néz ki jól egy "csaj", ha látszik rajta, hogy beképzelt, a facebookot nyomja a telóján a bkv-n anélkül, hogy felnézne belőle, és egyszerűen tucat, az baromi visszataszító tud lenni.
Egyébként magas vagyok, sportolok, az arcom sem ronda, sőt, még antiszoc otthonülő sem vagyok, és én sem vagyok sikeres a lányoknál, ha ez megnyugtat.
Számomra pl fontos a sportos alkat, mert én is sportolok (lassan kockahas alakulgat :D), szóval rám pl igaz a kérdés, én észre sem veszem a lusta, kövér alakokat (számomra a kövérség amúgy is egy ellenszenves tulajdonság...sok mindent tükröz, lustaságot, nemtörődömséget, stb.)
A vékonyság már akkor sokkal jobb...alacsony testzsírszázalék sokkal szexibb, mint a 35%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!