Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ocsmánynak tartja magát, minden megnyilvánulásából frusztráció süt, miért várná el egy ellenkező neműtől, hogy figyelemre méltassa?
epres puding 11:
Te most ezt tényleg bemásoltad? :D nagyon kreatív vagy :D
"Azokra az itteni önsajnáltatókra gondolsz, akik 2-3 oldalon keresztül rinyálnak, hogy milyen szar nekik és, ha segíteni próbálsz nekik máris a pofádba okádnak 24235 kifogást? Az ilyenek arra számítanak, hogy majd jön egy olyan Szent Ferenc, aki elviseli őket minden picsogásuk és szánalmas megnyilvánulásuk ellenére és majd úgy is szeretni fogják őket, hogy a hisztizésen kívül semmire se képesek."
Ennyi, feladtam én is. Csak azokat sajnálom, akik normális hangnemben tényleg segítséget kérnének, mert ezek után nekik sem fog szívesen válaszolni senki. Ezúton gratulálok a sok idiótának, aki miatt normális emberek is szívni fognak az oldalon.
"És hagyjuk ezt az idióta "kisugárzást". ILYEN. NEM. LÉTEZIK. Aki nem néz ki jól szomorúan, az nem fog jól kinézni vidáman se, csak annyit ér el vele, hogy összesúgnak a háta mögött, hogy "mit röhög magában ez a hülyegyerek"."
Érdekes, mikor jókedvem van és jól érzem magam a bőrömben, bulikban egy csomó csaj sündörög körülöttem, sokszor még oda is jönnek táncolni vagy valami kamu indokkal megszólítanak. Ha meg világfájdalmam van, akkor le se sz.rnak. Biztos mielőtt jól reagálnak rám, gyorsan mindig elszaladok egy plasztikai sebészhez. :D
Amíg rendszeresen látok csúnyább srácokat (sokszor kifejezetten szép) barátnővel, addig nem tudom ezt elfogadni valós kifogásként.
Mindig ennek a fickónak a képe jut eszembe erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!