Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki ocsmánynak tartja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki ocsmánynak tartja magát, minden megnyilvánulásából frusztráció süt, miért várná el egy ellenkező neműtől, hogy figyelemre méltassa?

Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 17:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
én is bevettem azt a maszlagot hogy mi kell 1 nőnek aztán rájöttem hogy nagyon nem az kell nekik ! mert ők olyan nagyon tökéletesek hogy válogatnak!Igen. Ti nők, te lelketlen lények vagytok! És csúnyák! Nagyon csúnyák! Nem is vagytok szépek! Bezzeg nekem deltásnak kéne lennem, mi?! De nekem van lelkem! Én egy teljes ember vagyok! Még ha fizikailag kicsit satnya is.. de ti is satnyák vagytok! Neked kicsi a melled! Neked meg lóg! És amúgy is... mi az a kilógó kisajak ott lent?! Apám... komolyan mondom. Vissza kéne venni kicsit, nem? Ha bár lelketek lenne. Vagy eszetek. Vagy nem lennétek ösztönlények.. mindig csak az izmok meg a borosta, meg a jó kinézet. Aztán panaszkodtok, hogy nem megy a kapcsolat, mert nem törődik veletek. De a sovány, nagyfejű férfi nem kell! Az nem...! Hiába törődő és kedves és vicces.. Aztán itt panaszkodtok. Nem adtok esélyt.. Szégyenteljes amit a mai lányok művelnek. Nők. Nők?! Nővel nem találkoztam már vagy 125 éve. Mind kislány. Lelketlen szörnyeteg.
2015. jún. 24. 20:22
 12/21 A kérdező kommentje:

epres puding 11:

Te most ezt tényleg bemásoltad? :D nagyon kreatív vagy :D

2015. jún. 25. 09:09
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

"Azokra az itteni önsajnáltatókra gondolsz, akik 2-3 oldalon keresztül rinyálnak, hogy milyen szar nekik és, ha segíteni próbálsz nekik máris a pofádba okádnak 24235 kifogást? Az ilyenek arra számítanak, hogy majd jön egy olyan Szent Ferenc, aki elviseli őket minden picsogásuk és szánalmas megnyilvánulásuk ellenére és majd úgy is szeretni fogják őket, hogy a hisztizésen kívül semmire se képesek."

Ennyi, feladtam én is. Csak azokat sajnálom, akik normális hangnemben tényleg segítséget kérnének, mert ezek után nekik sem fog szívesen válaszolni senki. Ezúton gratulálok a sok idiótának, aki miatt normális emberek is szívni fognak az oldalon.

"És hagyjuk ezt az idióta "kisugárzást". ILYEN. NEM. LÉTEZIK. Aki nem néz ki jól szomorúan, az nem fog jól kinézni vidáman se, csak annyit ér el vele, hogy összesúgnak a háta mögött, hogy "mit röhög magában ez a hülyegyerek"."

Érdekes, mikor jókedvem van és jól érzem magam a bőrömben, bulikban egy csomó csaj sündörög körülöttem, sokszor még oda is jönnek táncolni vagy valami kamu indokkal megszólítanak. Ha meg világfájdalmam van, akkor le se sz.rnak. Biztos mielőtt jól reagálnak rám, gyorsan mindig elszaladok egy plasztikai sebészhez. :D

2015. jún. 25. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó fogadjunk, hogy jóképű vagy, azért sündörögnek a csajok, egyébként lehetetlen. Érdekes, amikor én vidám voltam, akkor is leszartak, igaz én ronda vagyok, ez a gond. A másik meg az, hogy elfogadható tanácsot még életemben nem hallottam, és nem is olvastam itt gyik-on, ami használható lenne párkapcsolat kialakítás szempontjából egy ronda fiúnak/férfinek. Az ilyen ”legyen önbizalmad, legyél vidám”, az kb. annyit ér mint halottnak a csók.
2015. jún. 25. 11:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok csúnya, de azért egy Brad Pittől elég távol állok. Ráadásul régebben szinte betegesen vékony is voltam. Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy bizonyos napokon miért érdeklődnek irántam a csajok, máskor meg miért nem, amikor a külsőm változatlan.
2015. jún. 25. 11:46
 16/21 anonim ***** válasza:
A jókedv, vidámság, önbizalom nyilván kihatással van az ember külsejére, az egész megjelenésére. Számoljunk mondjuk 15%-20%-os javulási aránnyal, továbbá kanyarodjunk vissza az embert külsőre kategorizáló 10-es skálához. A fenti tulajdonságokkal akár egy 8-as is lehet egy gyengébb 10-es, egy 6-osból egy gyenge 8-as. 3-asból viszont max egy nagyon-nagyon gyenge 4-es lehet esetleg, lejjebb meg már nincs is igazán effektív hatása. Na és mit szóljak én, akinek ezen a skálán minden lány szerint 0 a besorolása. A nullát ugyanis bármivel szorozhatod, akkor is csak egy nagy nulla lesz. EZ igaz a vidámságra, derűre, optimizmusra, jókedvre, de ugyanúgy igaz a kedvességre és a figyelmességre, az intelligenciára vagy a humorra, sőt, még az egzisztenciára is. Aki külsőre egy 0, az sosem találhat olyan lányt, aki el tudná fogadni, és ezt kellene itt sok embernek megértenie.
2015. jún. 25. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Neked meg azt kellene megértened, hogy nincs olyan ember (leszámítva a torzszülötteket és a balesetben megsérülteket), aki ne tudná feljavítani a külsejét legalább egy átlagos (azaz 5-6 körüli) szintre, műtét nélkül.
2015. jún. 25. 15:03
 18/21 anonim ***** válasza:
17: Torzszülöttek, igen. Csakhogy ez a lányoknál mást jelent, mint az orvosi/antropológiai területen, A lányoknál picit (sokkal) alacsonyabban van a léc a torzszülött kategória megugrására. De ugyanaz vonatkozik, hogy nem lehet feljebb lépni. Szarból nem lehet várat építeni. Amúgy vannak oldalak, ahol embereket lehet pontozni fotó alapján, és csak azért nem mindenkitől 0-t kaptam, mert nem volt a skálán (helyette kivétel nélkül mindenkitől 1-est kaptam, azaz a lehető legalacsonyabbat. Kivétel nélkül)
2015. jún. 25. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Amíg rendszeresen látok csúnyább srácokat (sokszor kifejezetten szép) barátnővel, addig nem tudom ezt elfogadni valós kifogásként.

Mindig ennek a fickónak a képe jut eszembe erről:

[link]

2015. jún. 25. 16:20
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Maximum a mesében látsz csúnya srácokat szép barátnővel, vagy esetleg, ha a srác tele van pénzzel. Aki ronda,az csinálhat akármit,akkor is ronda marad, nincs ilyen, hogy feljavítás, meg dob az önbizalom, próbáltam már más hajat, bátrabbnak lenni, és ugyanaz volt az eredmény, egy nagy nulla. Kb. ez olyan, hogy ha lefújok egy darab szart arany színü festékkel, az ugyanolyan szar marad.
2015. jún. 25. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!