Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért akarnak mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarnak mindenáron komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Rengeteg az elvárás mindkét nem irányába, a hétköznapi problémák pedig ellaposítják a kapcsolatot. Miért jó valakinek minden nap hallgatni a másik hülyeségeit? Miért jobb egy komoly kapcsolat, mint egy olyan, amikor csak heti 1-2x találkoztok, csináltok vmi romantikus programot, esetleg együtt alszotok és ennyi??

2015. jún. 24. 09:00
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Rövidebb kapcsolataim voltak, a romantikus része tetszett a dolognak, az utána jövő féltékenykedés és egyéb baromságok már nem!

Boldog párokat én nem nagyon látok, csak akik elvannak egymással mint a befőtt (erre megint semmi szükségem) vagy eleve fasírtban vannak / elváltak (erről meg ne is beszéljünk).

2015. jún. 24. 10:45
 32/39 anonim ***** válasza:

30: Akkor veselkedjünk neki újra. Férfiak társkereső szótárában a nem komoly kapcsolat ezt jelenti, amit leírtam. Érted?

Ahogy a "gáláns úriember" is le van foglalva az utóbbi években annak, hogy fizet a szexért. Holott mást jelent maga a szó. Érted?

2015. jún. 24. 10:51
 33/39 anonim ***** válasza:
En meg sok boldog part ismerek. Mi is azok vagyunk tobbek kozt. De ha nem akarsz komoly kapcsolatot, akkor szived joga. Mi elmondtuk a velemenyunket.
2015. jún. 24. 10:52
 34/39 anonim ***** válasza:
85%

Mert az a normális? Én férfi vagyok, mégis komoly kapcsolatra vágyom.

A többi irományodra meg nem is reagálnék érdemben, mert tömény általánosítás, aminek rohadtul semmi értelme.

2015. jún. 24. 11:17
 35/39 anonim ***** válasza:

Ha egy laza kapcsolatban vannak érzelmek, akkor könnyen jöhet a féltékenykedés is (kinél milyen mértékben, nekem sose ment még emiatt tönkre kapcsolatom). A szexkapcsolat, az más, de úgy veszem le, te nem erre vágysz, mert akarod a romantikázást, randikat, stb. Az általad leírt heti 1-2 találkozásos kapcsolat ugyanoda fut ki, mint ahol többet vannak együtt: vagy eleged lesz belőle ennyi találkozás által is - veled eddig ez történhetett -, vagy rájössz, hogy egyre jobban hiányzik, még a hülyeségeit is elviseled, sőt, szereted, és több időt akarsz vele lenni ... ami nem jelenti máris az összeköltözést!

És ha megismerkedek egy emberrel, aki érdekel, persze, hogy a második verziót szeretném kihozni a kapcsolatból.

2015. jún. 24. 11:28
 36/39 anonim ***** válasza:
El kellene gondolkoznod azon, hogy az úgy nevezett többi baromság, ami következik szex után, vajon miért van? Milyen lányok ezek? Hány évesek? Mire vágynak? Mit adsz te meg nekik? Megadod amire vágynak? Érzelmileg értem, nem anyagilag! Vagy csak szexelsz velük, és ennyi? Mert akkor megértem a "többi baromságot, féltékenykedést, meg miegymást a részükről"...
2015. jún. 24. 11:53
 37/39 anonim ***** válasza:
73%

"Az már régen rossz ha nekem egy nő segítségére van szükségem"

Na, majd mikor jönnek azok a klasszikus kommentek, hogy a nő csak addig akar egyenjogúságot míg fel nem.kell cipelni a szekrényt a nyolcadikra, akkor bemásolom ezt a kommentet. Miről beszélünk? Nincs egyenjogúság, ti krvára nem tudtok tisztelni egy nőt és egy lapon emlegetni magatokkal. De azért elvárjátok, hogy legyen egy gyönyörű nőtök, akivel "heti 1-2 alkalommal találkoztok"~szex.

2015. jún. 24. 12:55
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem akarok kötözködni, de a teljesség kedvéért mindenképp tisztáznom kell az elején, hogy nem minden nő akar komoly kapcsolatot, vagy nem feltétlenül minden férfitól akar komoly kapcsolatot. Én sem akartam sokáig, érdekes módon fordított esetben pedig az ellenkezőjét tapasztaltam: a férfiak mindig komoly kapcsolatot akartak velem.

Tehát ez nem ennyire egyoldalú, hogy "a nők mindenáron komoly kapcsolatot akarnak" Nekem, mint nőnek régebben elképzelhetetlennek tűnt, hogy együtt éljek valakivel, nem vagyok egy könnyen alkalmazkodó jellem. Aztán mégis máshogy alakult.

Mivel olyanok nevében nem igazán tudok nyilatkozni, akik életébe nem látok bele maximálisan, így csak arra tudok, válaszolni, mi miért akartunk végül mégis komoly kapcsolatot a férjemmel: még ennyi szeretetet, törődést nem kaptunk senkitől és adni sem tudtunk ennyit azelőtt másnak. Nemcsak szeretők, hanem a legjobb barátok is vagyunk, minden nap élvezzük egymás közelségét, az összes együtt töltött napot, minden téren társaknak érezzük egymást. Heti egy két együtt töltött nap kevés lenne, mert még több év után sem tudunk betelni egymással.

De én azt is megértem, ha valakinek erre soha nem lesz igénye, vagy nem talál olyat, akivel hasonlót érezhetne, nem vagyunk egyformák, nem egyforma az életünk.

2015. jún. 24. 13:58
 39/39 A kérdező kommentje:
Utolsó: jó olvasni h létezik azért ilyen is.
2015. jún. 24. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!