Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért akarnak mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarnak mindenáron komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Rengeteg az elvárás mindkét nem irányába, a hétköznapi problémák pedig ellaposítják a kapcsolatot. Miért jó valakinek minden nap hallgatni a másik hülyeségeit? Miért jobb egy komoly kapcsolat, mint egy olyan, amikor csak heti 1-2x találkoztok, csináltok vmi romantikus programot, esetleg együtt alszotok és ennyi??

2015. jún. 24. 09:00
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Semmiképp sem szeretném, hogy egy kapcsolatom egymás gyűréséről szóljon. Nem a plussz sztresszt keresem, hanem pont annak levezetését.

A kérdést azért tettem fel, mert indokolatlannak láttam h minden nő csak komolyat akar. De azt hiszem már az első válaszolók megmondták a tutit.

2015. jún. 24. 10:21
 22/39 A kérdező kommentje:
Ez igazából csak megfogalmazás kérdése. Ha valaki szerint összeköltözés nélkül is lehet komoly kapcsolatban lenni, akkor komoly kapcsolatot keresek én is :-))
2015. jún. 24. 10:22
 23/39 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, hány éves vagy?

Amíg élnek a szüleid, semmi szükséged házasságra.

Majd ha már nem lesz senkid, akkor fogsz elkezdeni gondolkodni rajta, hogy kéne szerezni egy hivatalos hozzátartozót, akit megbízhatsz, hogy vegye fel a postádat és menjen el helyetted a közgyűlésre, fizessen be helyetted valamit, amíg ki sem tudsz kelni az ágyból, vagy engedje be a kéményseprőt, amíg dolgozol.

szerintem a felnőtt életbe még csak bele sem kóstoltál, dehogy van neked saját házad, amit egyedül fenntartasz, különben már szembesültél volna azzal, hogy egyedül mennyire knehéz ez!

A másik, hogy a vagyonmegosztással is összetéveszted a komoly kapcsolatot. ezeknek az égegyadta világon semmi köük egymáshoz. A komoly kapcsolat azt jelenti, hogy érezz már érzelmi és emberi felelősséget, becsületet a másik iránt, és igenis vidd be a kórházba, ha májgyulladása van, és hordd be neki, amire szüksége van!

De az a pasi, aki ún. NEM KOMOLY kapcsolatra akar korlátozódni, megpattan még az ő általa okozott baleset helyszínéről is, és hagyja elvérezni a barátnőjét, mert mossa kezeit, ha az a nő csak a szórakozást jelenti neki.

Szóval a NEM KOMOLY kapcsolatot kereső férfiak embersége még az idegen járókelők emberségének tizedét sem éri el.

Kell a francnak ilyen!

2015. jún. 24. 10:24
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

"Az már régen rossz ha nekem egy nő segítségére van szükségem."

Fel tudnád sorolni, életed első 23 évében mit tett meg neked az anyukád és a nagymamás és a nagynénéid, a védőnő, az orvos, a szülésznő, a dadus és az óvónéni?

A tanítónéni, a konyhás néni, a házmester, az eladók, a nővérek, a padtársad, aki súgott neked?...

Tényleg, soha nem volt szükséged nők segítségére?

Bura alatt csiráztál ki, senki nem locsolt és egyedül cseperedtél fel, és most is egyedül élsz egy egyedül vett és felújított, berendezett lakásban, ahol magadra főzöl, magadra mosol, és amit magadnak rendeztél be egyedül?

2015. jún. 24. 10:30
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert szuksegem van egy tarsra, ennyire egyszeru. A komoly kapcsolatban pedig lehet kulonkassza es hazassagi szerzodes..sokan csinaljak igy, tehat ez csak kifogas.
2015. jún. 24. 10:30
 26/39 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon kisarkítva látod a dolgokat. Nem hagynék ott senkit elvérezni akár a barátnőm, akár a szomszéd néni.

Szüleim élnek még, szerencsére jó fiatalok voltak, amikor születtem (20 évesek), én most vagyok 28.

2015. jún. 24. 10:32
 27/39 anonim ***** válasza:
73%

"A kérdést azért tettem fel, mert indokolatlannak láttam h minden nő csak komolyat akar. De azt hiszem már az első válaszolók megmondták a tutit."

Na látod ezért a hited miatt nem értem miért kérdeztél egyáltalán... kimozdíthatatlan vagy, süket a mások véleményére, arra a tényre, hogy furcsa módon mások találnak nem egy olyan nőt amilyenről Te csak álmodozol és meg sem akarod hallani, hogy van ilyen. :D

2015. jún. 24. 10:33
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

26: Értem én, de a "nem komoly kapcsolat" a férfiak szótárában - tapasztalatom szerint - pont ezt jelenti. Hogy ne kelljen már felelősséggel tartozni a nővel kapcsolatban SEMMIÉRT. Ne kelljen kötődni, ne kelljen az elvárható emberséges érzelmi hozzáállást tanúsítani, mert abban nem akartok jól helytállni.

A nők NEM ilyen kapcsolatot akarnak, ezt utasítják vissza röviden a "komoly kapcsolatot akarok" szófordulattal.

Vagy mondom másképp: egy nő sem szexel ingyen: az egyik pénzért, a másik szeretetért szexel. És előre kell fizetni mindkét esetben.

A "komoly kapcsolatot" akarók csak kijelölték evvel a szófordulattal, hogy ők nem a pénzért, hanem az érzelmekért cserébe szexelők.

Ez így talán egyszerűbb számodra megérteni.

2015. jún. 24. 10:38
 29/39 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de életed 28 éve alatt volt már bármiféle párkapcsolatod? Láttál már embereket, akik kapcsolatban élnek? Mert nagyon fura elképzeléseid vannak.
2015. jún. 24. 10:42
 30/39 A kérdező kommentje:

Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.

Az emberségességnek (=korrektségnek) semmi köze ahhoz h valaki szoros (=komoly) vagy laza kapcsolatban van. Ezek külön fogalmak.

Ugyancsak miért ne lehetnének érzelmek egy laza kapcsolatban is?

2015. jún. 24. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!