Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha semmi értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
Nem kérek kioktatást, nem picsogok, csak azt írom amit érzek. Olyan értelmetlennek érzem az életem. Nem volt még igazi párkapcsolatom, nem volt szexuális kapcsolatom sem. az emberek nem tudnak megkedvelni valamiért. Visszahúzódó, csendes vagyok. A bőrömből nem tudok kibújni. Már egy ó ideje itthonról se mozdulok ki. Ha meghalnék se hiányoznék senkinek annyira jelentéktelen vagyok. 24/l2015. jún. 23. 13:23
11/17 anonim válasza:
Csak te adhatsz értelmet az életednek. Járj el otthonról, jótékonykodj, segíts embereken, állatokon. Ismerkedj! Kis kedves visszahúzodó lány vagy az alapján amit írtál, többen vágynak ilyen lányra mint gondolnád.
12/17 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy látom hogy ilyen lányra vágynának, mint én vagyok.
2015. jún. 23. 13:44
13/17 anonim válasza:
Nem mozdulsz ki?
Se suli se munka? Akkor szüleid tartanak el, s nézik el ezt az állapotodat?
14/17 anonim válasza:
24 evesen mar biztosan van valami felsofoku vegzettseged. Miert nem probalsz meg allast talalni? Akkor maris lenne ertelme a napjaidnak es legalabb emberek kozott lehetnel, ismerkedhetnel.
15/17 anonim válasza:
Munka, evés, alvás se sokkal több mint a semmi
28f :(. KB. hasonló cipőben. , de fogadni merek a kérdező nagyon távol el tőlem.
16/17 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok férfiként, de én már sajnos messze járok a 20-as éveimtől. Azt én mondjuk nem állítom, hogy nem tudnak megkedvelni, csak éppen nem ismernek, illetve nagyon kevesen, nekem meg bátorságom nincsen, meg lehetőségem az ismerkedésre. Vannak hobbijaim, de ezeket itthon lehet csinálni. Nekem egy ilyen lány pont jó lenne, már igen régóta ábrándozok erről. De kérdező, nem valószínű, hogy pont a közelemben laksz. Pedig most itt lenne a lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!